پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

شهلا موید

تعداد سوال: ۱

سلام.من بیست روزه یه گیاه فیلودندرون بلک خریدم.همونجام برام خاک وگلدون روتعویض کردن.هفته ای یکبارم گفتن آب بده یه لیوان.وقتی خریدمش لک قهوه ای داشت ولی فک کردم زخمی شده لای گلای دیگه،الان انگار زیاد شده.اینا قارچه؟نزدیک گلای دیگه هست پشت پنجره .داخل خونه.ازصبح تا عصر هم نور کامل ازپشت پنجره میگیره. لای پنجره روهم باز میزارم براشون.خواهش میکنم کمکم کنید .ازبین می‌ره ؟فقط پنج تابرگ داره خیلی هم سرحاله.باید برگاشو قیچی کنم؟ازگلدونای دیگه جداش کنم یانه.داره برگ جدید باز می‌کنه اونم میگیره؟ ویژه

تعداد بازدید ۱۰۷

قسمت لک شده روقیچیش کنم خوب میشه؟چی بزنم بهش.لطفا راهنماییم کنید

۱۴۰۳-۰۸-۲۰ ۱۱:۱۱:۱۱

شهلا موید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۰ ۱۱:۱۵:۲۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر آیا نوری که از پنجره عبور میکند روی گیاه میتابد ؟ لطفا یک عکس کامل از گیاه و موقعیت قرارگیری گلدان در کنار پنجره ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۸-۲۰ ۱۲:۴۵:۲۴

شهلا موید

بله هرروز جلوی نوری که ازپشت پنجره وپرده تور میاد قرارمیدم.ازصبح تا سه چهار نور هست

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۲:۰۵:۵۳

شهلا موید

این یه عکس دیگش

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۲:۱۰:۵۲

شهلا موید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۲:۱۲:۱۷

کارشناس شماره ۱

بله نوعی بیماری قارچیست که در حال توسعه است . برگهای آلوده را حذف کنید. یکبار گیاه را با قارچکش سیستمیک ابیاری کنید و گلدان را در فاصله‌ای از پنجره قرار دهید که نوری که از پنجره عبور میکند روی برگها نیافتد . محیط گیاه باید تهویه ی عالی داشته باشد و رطوبت را کاهش داده و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. محل قرار گیری گلدان در کنار آشپزخانه و یا سرویس بهداشتی و یا سیستم‌های صوتی و تصویری قرار نداشته باشد. زمانی که شدت نور زیاد است از غبارپاشی خودداری کنید .

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۳:۰۷:۳۲

شهلا موید

چه زمانی برای قارچ کش دادن مناسبه شب باشه یا صبح زود باشه؟.بعدازاون بزارم پشت پنجره یانزارم؟بعد این قارچ کش رو با آب مخلوط کنم بدم؟؟چندبار بدم کافیه؟یاباید اسپری کنم به گیاه؟به بقیه گیاهانم بدم؟چون یه فیکوس دارم چیه سانسوریا که قسمتایی ازبرگاشون قهوه ای شده،با اینکه از این گیاه فیلو تقریبآ دومترفاصله دارن؟

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۳:۱۹:۱۷

شهلا موید

مقدار ترکیب قارچ کش روباآب بفرمایید.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۳:۲۶:۳۶

کارشناس شماره ۱

قارچ کش را شب استفاده کنید . طبق دستوری که روی بسته بندی نوشته شده است . یکبار استفاده کنید کافیست . این آفت به سایر گیاهان سرایت پیدا نمیکند .

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۶:۵۷:۵۷

کارشناس شماره ۱

مشکلات مربوط به سانسوریا و فیکوس را در تالارهای سانسوریا و فیکوس مطرح نمایید .

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۶:۵۸:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@