پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مهسا مختاری

تعداد سوال: ۱

پوسیدگی ریشه سانسوریا ویژه

تعداد بازدید ۶۳

سلام و عرض ادب گیاه سانسوریای من داخل گلدان کج شده بود که با دراوردن از خاک متوجه پوسیدگی اکثر ریشه هاش شدم البته برگها سالم به نظر می امدند ،دوتا از پاجوش ها کاملا ریشه نداشتند و مقداری از انتهای گیاه را با چاقوی استریل کوتاه کردم دوتا از پاجوش های دیگه کمی ریشه ی سالم داشتن همگی رو اول شستشو دادم و بعد داخل محلول قارچ کش قرار دادم و الان ۱ روز هست که داخل اب هستند نمیدونم باید داخل خاک ریشه دار کنم یا داخل اب و یا داخل پرلیت؟ چون هرجا یک روش رو نوشتند گیج شدم بین پاجوش هایی که هیچ ریشه ای ندارند و اونهایی که کمی ریشه دارند تفاوتی برای ریشه دار شدن هست یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید ،اگر داخل خاک باید ریشه دار کنم لطفا نوع خاک را بفرمایید و و نحوه ابیاری بعد از اون و استفاده از قارچ کش یا ضد تنش و هورمون دارند یا نه و اینکه ایا یکی دو روز داخل اب بودند مشکلی ایجاد نمیکنه و نیاز مجدد به قارچ کش و یا انتی باکتریال نیست ؟با تشکر

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۰۰:۲۸:۴۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا تصویر گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۰۷:۲۸:۵۵

مهسا مختاری

سلام مجدد مثل اینکه سایت مشکل داره نمیتونم عکس بارگزاری کنم

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۵:۰۷:۴۸

کارشناس شماره ۱

لطفا عکس را بهمراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در سایت بارگزاری کنیم.

۱۴۰۳-۰۸-۲۱ ۱۶:۵۵:۲۶

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۳۲:۱۸

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۳۴:۰۱

کارشناس شماره ۱

چون گیاه ریشه ی بسیار کمی دارد باید انرا در گلدانی کم عمق بکارید تا مجددا دچار پوسیدگی نشود . گلدانی با قطر دهانه ی ۲۰ سانت انتخاب کرده و حدود ۱۰ سانت در ته گلدان لایه ی زهکش بریزید . میتوانید برای زهکش از پوکه درشت و تکه های زغال استفاده کنید. بعد گیاه را در خاک بکارید ، از خاکبرگی که حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد استفاده کنید. گیاهی که ریشه ندارد را جدا گانه در گلدانی با قطر دهانه ی ۱۵ سانت بکارید . بعد از کاشت یکبار گیاه را با قارچ کش آبیاری نمایید البته اگر خاک رطوبت داشت اجازه دهید کمی رطوبتش را از دست بدهد و بعد آبیاری با قارچ کش را انجام دهید . گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی و نور متوسط( بمدت یک هفته تا ده روز ) قرار دهید . بعد میتوانید گلدان را به محیط پرنورتر انتقال دهید . همواره آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را آبیاری کنید به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود و بعد زیرگلدانی را خالی کنید . یکبار استفاده از قارچ کش کافیست .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش پنکونازول
۱۴۰۳-۰۸-۲۲ ۱۴:۰۲:۱۰

مهسا مختاری

خیلی ممنون از راهنماییتون ?

۱۴۰۳-۰۸-۲۲ ۱۴:۲۰:۲۱

کارشناس شماره ۱

موفق باشید

۱۴۰۳-۰۸-۲۲ ۱۴:۴۱:۴۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@