پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

یکتا

تعداد سوال: ۱

ریزش و زرد شدن برگ ویژه

تعداد بازدید ۱۱۴

سلام وقت بخیر. من این گلدون رو یک ماه پیش هدیه گرفتم و از همون موقع این گیاهای بیچاره ریزش برگ و زرد شدن دارن تا الان. آبیاریش قبلاً هفته‌ای یک بار بود. کمترش کردم و بیشتر آبپاشی می‌کردم ولی اثری نداشت. جاش هم قبلاً توی اتاقم بود الان بردمش توی بالکن بازم تغییری نکرده و همچنان همشون ریزش برگ و زرد شدنش رو دارن. به خاکش یه خاک دیگه اضافه کردم بازم تغییری نکرده. چیکار کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۳ ۱۱:۳۴:۰۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر محل نگهداری این ساکولنتها هوای ازاد است پس بهتر است در بالکن و در محیطی سایه آفتاب نگهداری شوند . از چه نوع خاکی استفاده کردید ؟ آیا خاک سبک ؟

۱۴۰۳-۰۸-۲۳ ۲۱:۲۴:۳۳

یکتا

نمی‌دونم چه خاکیه. عکسش رو براتون گذاشتم اون قهوه‌ای تره رو بعداً اضافه کردم. خاک قبلیش هم اون یکیه

۱۴۰۳-۰۸-۲۵ ۰۹:۰۵:۳۶

کارشناس شماره ۱

اگر بافت خاک خیلی سبک باشد یا خاک حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد باید خاک را تعویض کرده و از خاک مخصوص کاکتوس و ساکولنت استفاده کنید.

۱۴۰۳-۰۸-۲۵ ۱۴:۳۵:۲۵

یکتا

پس خاکش رو عوض کنم؟ نیاز نیست هر گل رو توی گلدون جدا بذارم؟ چون سه مدل گل توی یه گلدونن

۱۴۰۳-۰۸-۲۵ ۲۳:۵۲:۳۵

کارشناس شماره ۱

بله خاک را تعویض کنید و از خاک مخصوص کاکتوس و ساکولنت استفاده کنید. اگر هر کدام از گیاهان را در گلدانی جداگانه ( گلدانی که قطر دهنه اش ۶ یا ۸ سانت باشد) بکارید برای رشدشان بهتر است .

۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۰۷:۲۱:۵۹

یکتا

ممنون ?

۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۴:۳۲:۰۰

کارشناس شماره ۱

موفق باشید

۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۶:۱۰:۱۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@