پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فرزانه خيام

تعداد سوال: ۱

بابا ادم ویژه

تعداد بازدید ۱۷

سلام وقت بخير من اين گياه بابا ادم وو دو هفته هست خريداري كردم مرتب برگ جديد ميده اما مرتب هم برگها دارن زرد ميشن. يكبار كود مايع سه بيست دادم بهش نورش همونطور كه ملاحظه ميكنيد هست ابياريش رو ٢ روز يكبار انجام ميدم گاهي در حد ٢/٣ ليوان گاهي هم انقدر كه از زير گلدان خارج بشه. جايي كه خريدم گقتن بايد خيلي زياد اب بدي اما من ترسيدم ريشه گياه خراب بشه نورش توي محلي كه خريدم خيلي كم بود الان نميدونم ابش رو چقدر بايد بدم كود اصلا بدن يا نه و اينكه علت زرد شدن برگهاش جابجاييش هست يا نور و ابش كافي نيست. نبازي هست لامپ رشد گياه تهيه كنم؟ گلدانش سفالي هست و كفش سوراخ داره امروز دستگاه بخور سرد نزديكش گذاشتم كه رطوبت داشته باشه. سم هم بهم دادن كه پشت و روي برگها بزنم كه كنه عنكبوتي نزاره ولي من نزدم هنوز. بهم گفتن هر برگي زرد شد از پايين بچينم من هم همينكارو انجام ميدم. الان ميشه در رابطه با نورش. كود ابياري و هر چيزي كه حالش رو خوب ميكنه راهنماييم كنيد

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۸:۴۹:۳۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر بابا آدم گیاهی نوردوست است و به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارد. فضای مناسبی را برای گیاهی با این سایز ، انتخاب نکرده اید . گیاهی با این سایز باید در کنار نورگیری قرار داشته باشد که حداقل دو متر ارتفاع داشته باشد . برای جلوگیری از شیوع کنه کافیست دما و رطوبت را کنترل و پشت و روی برگها را همواره تمیز نگهدارید . اگر خاک گلدان سبک است باید آنرا اصلاح کنید و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد . و بعد به اندازه‌ ای در گلدان آب بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود البته با توجه به بزرگ و عمیق بودن گلدان حتما خاک را تا نیمی از عمق گلدان تست کنید و زمانی که خاک نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید. تهویه ی نامناسب محیط و افراط و تفریط در آبیاری و نور کم محیط و خاک نامناسب باعث زردی برگها میشود. در فصول سرد به کوددهی نیاز ندارد .

۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۱۰:۵۶

فرزانه خيام

تعداد سوال: ۱

ببخشيد يه سوال ديگه اينكه چراغ رشد گياه مناسب هست براي اين گياه؟

۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۱۹:۴۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

برای این گیاه میتوانید از پروژکتور آفتابی استفاده کنید اما در صورتی که فضای بیشتری را برای قرار دادن گلدان ( به دلیل بزرگ بودن سایز گیاه ) به آن اختصاص دهید . حداقل نیم متر از تمام جهات باید در اطراف گیاه فضای خالی وجود داشته باشد و البته تهویه ی محیط نیز عالی باشد در غیر اینصورت و فقط با استفاده از نور مصنوعی، نیاز گیاه بصورت کامل تامین نخواهد شد . به این نکته هم توجه داشته باشید که گیاهان نباید در کنار سیستم های صوتی و تصویری قرار داشته باشند چون به مرور دچار آسیب میشوند .

۱۴۰۳-۰۸-۲۶ ۱۹:۵۲:۵۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@