پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل از گیاه و محل نگهداری ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
آیا در زمان آبیاری آب از ته گلدان خارج میشود؟ آیا زیرگلدانی را خشک نگه میدارید؟
الهه
تعداد سوال: ۳
بله،زهکشی خوبی داره.و آب و خالی میکنم از زیر گلدانی.من دیروز سم مانکوزب به برگها سم پاشی کردم.
کارشناس شماره ۱
ابتدا سعی کنید تهویه ی محیط را بهبود بخشید و حداقل چند ساعتی در روز به گیاه هوای تازه برسانید و دمای محیط را یکنواخت نگه دارید . اگر جنس گلدان پلیمری است ، باید به این نکته دقت داشته باشید که آبیاری گیاهانی که در گلدانهای پلیمری کاشته شده اند کمی سخت است و نیاز به دقت بیشتری دارد زیرا تهویه در این نوع گلدانها بعلت جنس و ضخامتی که دارند به درستی انجام نمیشود و به مرور میتواند گیاه را دچار مشکل کند . آیا ساقه از پایین تغییر رنگ هم داده ؟
کارشناس شماره ۱
روی سطح خاک سفیدک وجود دارد ، چیزی پاشیده اید یا اینکه روی سطح خاک املاح رسوب کرده ؟
الهه
تعداد سوال: ۳
بله،روی خاک کمی سم مانکوزب پاشیدم دو روز پیش.
کارشناس شماره ۱
کمی سطح خاک را زیر و رو کنید .گلدان را در محیطی با تهویه ی بهتر و نور بیشتر و دمای یکنواخت قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید . اگر بعد از ده روز وضعیت گیاه به ثبات رسید یا ریزش برگها کند شد ، به نگهداری به همین صورت ادامه دهید . اما اگر در این مدت ریزش برگها بیشتر و وضعیت گیاه وخیم تر شد حتما گیاه را از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه را چک کنید.