پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

melikakh

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ نخل اریکا ویژه

تعداد بازدید ۶۱

سلام وقت بخیر من یک ماهه نخل اریکا خریدم و هفته ای یکبار بهش آب دادم اما برگ هاش از پایین شروع کردن به زرد شدن و در نهایت خشک شدن که مجبور شدم جداشون کنم . روی ساقه گیاه هم لکه های قهوه ای هست . خونه فقط یک پنجره شمالی داخل آشپزخونه داره و من گیاه رو نزدیک ترین محل به آشپزخونه گذاشتم

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۱۴:۰۳:۳۸

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید محیط نگهداری از نظر تهویه چه وضعیتی دارد؟ در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟

۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۲۰:۵۷:۲۲

melikakh

تقریبا هرروز پنجره باز میکنیم ولی به خاطر سرما بیشتر از یک ساعت نمیشه . آب هم حدودا یک لیوان میدم .

۱۴۰۳-۰۹-۱۲ ۲۱:۰۳:۱۴

کارشناس شماره ۱

سنگها ی روی سطح خاک را بردارید . سطح خاک را کمی زیرو رو کنید و تا زمانی که خاک گلدان نسبتا خشک نشده از آبیاری خودداری کنید. سعی کنید حداقل یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. و به اندازه ای در گلدان اب بریزید که چند قطره از ته آن خارج شود . زیر گلدانی را همیشه خالی کرده و خشک و تمیز نگه دارید . میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. گلدان در مجاورت آشپزخانه یا سرویس بهداشتی و یا کنار سیستم های صوتی و تصویری قرار نداشته باشد. سعی کنید گلدان در مجاورت نور زیاد ، قرار نداشته باشد و محیطش نوری متوسط داشته باشد .

۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۲۰:۴۶:۰۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@