پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا هاشمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۰۴۵۶
سلام و وقت بخیر از اینکه میتونم مشکلم رو با شما در میان بگذارم خوشحال و سپاسگزارم.🌹 من گیاه سانسوریا ابلق دارم که حدود شش ماه هست دارمش که تو این مدت کلی شاخه جدید اضافه کرده،مدتی پیش متوجه شدم تو خاکش حشرات ریز بیضی شکل و سفید رنگی (فراوان) هست. هفته ای یک بار بهش آب میدم و با فاصله دو متری از پنجره قرار داره و تقریبا نور آفتاب بهش میخوره. نگران شدم ،چون یک گلدان برگ انجیری داشتم که از همین افت از بین رفت. ممنون میشم راهنماییم کنید چکار کنم🙏🙏🙏 با سپاس🌷
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . از اینکه کافه گلدون را برای طرح مشکل گیاهتون انتخاب کردید مفتخر و ازتون سپاسگزاریم .احتمالا موجوداتی که در داخل خاک مشاهده کردید خرخاکی هستند .این موجودات از ریشه های مویین گیاه تغذیه میکنند و ممکنه اگر تعدادشون زیاد باشده به گیاهتون آسیب بزنه .برای از بین بردن این موجودات میتونید از سم سوین یا دیازینون استفاده کنید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم .
زهرا هاشمی
خیلی ممنون که پاسخ دادین برای اطمینان بیشتر عکس حشره رو براتون میفرستم.
کارشناس شماره ۱
متشکرم .
کارشناس شماره ۱
بله اینها خرخاکی هستند .میتونید با سم دیازینون و یا سوین با این موجودات مقابله کنید . عکس اولی که فرستادید نوعی سوسک هستش که احتمالا با سم دیازینون اونهم از بین میره اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم
زهرا هاشمی
خیلی ممنونم از شما و خوشحالم که میتونم گیاهان رو نجات بدم??
کارشناس شماره ۱
متشکرم موفق باشید