پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کاربر

تعداد سوال: ۱

زرد شدن نوک برگ گیاه ویژه

تعداد بازدید ۸۳

نوک برگ های یوکام زرد وچند رنگ شده از پایین زرد شده ها رو برگاشو کندم ده روز ی بار اب میدم نورش ملایمه کنار پنجره غربی

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۲۰:۵۴:۴۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. ایا خاک گلدان سبک و حاوی کوکوپیت و پرلیت است؟ در هر نوبت آبیاری چقدر اب در گلدان میریزید ؟ محیط از نظر تهویه چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۲۲:۱۵:۰۴

کاربر

وقت شما هم بخیر تخصص ندارم که بدونم خاک سبک چیه عکس خاکش رو فقط میذارم چون نمیدونم چیه خاکش گردش هوا اینتوری هست که تابستان در پنجره بالکن بازه زمستان هفته ای یکبار باز میکنم اب هم نیم لیتر میدک

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۳ ۲۲:۲۹:۴۱

کارشناس شماره ۱

بله خاک گلدان سبک و حاوی پرلیت است این خاک برای یوکا مناسب نیست و باید از خاکی با بافت متوسط استفاده شود که حاوی خاکباغچه باشد . در ضمن یوکا گیاهی بیرونی و مناسب فضای آزاد است و اگر بخواهید انرا در داخل آپارتمان نگهدارید باید محیط نور بسیار زیاد و تهویه ی بسیار عالی داشته باشد. در غیر اینصورت گیاه به مرور دچار آسیب و بیماری میشود و از بین میرود . آبیاری باید زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد . خاک را تعویض و از ترکیب دو سوم خاکباغچه و یک سوم مخلوط خاکبرگ و ماسه استفاده کنید . و اگر تراس دارید بهتر است گلدان را به تراس منتقل کنید. برگهای آسیب دیده را جدا کنید.

۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۲۰:۳۶:۳۳

کاربر

ممنون از توضیحاتتون اما من نمیتونم این گیاه با این ارتفاع وزن ۸۰کیلویی رو جا بجا کنم و از همه مهمتر میترسم ریشه هوا بکشه

۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۱۹:۰۹:۰۳

کارشناس شماره ۱

بهر حال اگر گیاه در شرایطی که در کامنت فوق بیان شد قرار نگیرد و در محیطِ فعلی باقی بماند متاسفانه دچار اسیب جدی خواهد شد .

۱۴۰۳-۱۰-۰۴ ۲۰:۳۷:۴۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@