پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ونوس طاووسی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۴
تعدادی از برگ هاش بی حال شدن
ونوس طاووسی
فراموش کردم بنویسم که تعدادی از برگ های آدنیومم بی حال شدن این گیاه رو در بالکن نگه داری می کنم و دورش نایلون پیچیده بودم (حالت گلخانه ای) امروز بعد از دیدن این وضعیت بازش کردم جمعه ی گذشته بهد از سه هفته بعد از اطمینان از خشک شدن کامل خاک آبیاری اش کردم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
بدنه ی گیاه را هم با نایلون پوشانده اید ؟
ونوس طاووسی
بله
کارشناس شماره ۱
اینکار موجب پوسیدگی و شیوع بیماری قارچی در گیاه میشود . اگر میخواهید از گیاه در زمستان محافظت کنید میتوانید آنرا به داخل منزل و در کنار پنجره ی جنوبی و آفتابگیر قرار دهید . میزان آبیاری را در زمستان کاهش دهید زیرا رشد گیاه در این فصل کند است و گیاه تقریبا در فاز استراحت به سر میبرد و رطوبت و اب زیاد موجب پوسیدگی خواهد شد . نایلون دور گلدان و بدنه ی گیاه را جدا کنید . اگر میخواهید در فضای آزاد از گیاه نگهداری کنید باید گلدان را در فضای گلخانه ای قرار دهید و برایش یک محافظِ نایلونی مکعب شکل بسازید ، به گونه ای که محافظ ، با گلدان و گیاه تماس نداشته باشد و گیاه در داخلِ محافظ ، به اندازه ی کافی فضای آزاد داشته باشد . در روزهای آفتابی محافظ را از روی گیاه بردارید. و اجازه ندهید داخل محافظ عرق کند . اگر محیط گیاه سرد باشد گیاه کاملا وارد فاز استراحت میشود و تمام برگهایش را از دست میدهد . در ان زمان باید آبیاری را بسیار کم انجام دهید و بیشتر خاک را خشک نگه دارید . با شروع فصل گرم و قرار گرفتن گیاه در معرض نور خورشید برگها مجددا شروع به رشد خواهند کرد .
ونوس طاووسی
سپاسگزارم
کارشناس شماره ۱
موفق باشید