پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مریم جعفری

تعداد سوال: ۱

خشک شدن گیاه سبز ویژه

تعداد بازدید ۹۳

گیاه رو هفته ای یک بار آب میدم و روزی یکبار با آبپاش روی برگهاروآبپاشی میکنم گیاه دقیقا کنار پنجرهای که پرده نداره قرارداره ولی یه دوروزی هست جاشو عوض کردم واز کنار پنجره به روی اپن آشپزخانه منتقل شده برگهای گیاه سبز هست ولی خشک

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۰۷:۳۶:۱۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر میخک هندی گیاهی مناسب فضای آزاد است و باید در محیط بیرون نگهداری شود . این گیاه در محیط های داخلی و بدون هوای آزاد از بین میرود . سنگریزه های روی سطح خاک را بردارید و گیاه را به فضای باز منتقل کنید . برگها را نیز جدا کنید تا گیاه مجددا شروع به برگزایی کنید . اگر خاک گلدان سبک و حاوی کوکوپیت و پرلیت است انرا اصلاح و تعویض کنید .

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۲۴:۵۰

مریم جعفری

خیلی ممنون از راهنماییتون?فقط اگه بیرون بزارم هواسرده مشکلی نداره؟چند وقت یکبار گیاه رو آبیاری کنم؟؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۷:۵۳:۵۴

کارشناس شماره ۱

کدام شهر تشریف دارید؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۹:۴۷:۴۹

مریم جعفری

تهران

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۹:۵۱:۰۵

کارشناس شماره ۱

بله میتوانید گیاه را در تراس نورگیر قرار دهید . ایا خاک گلدان سبک است یا بافتی متوسط و باغچه ای دارد ؟

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۱۹:۵۵:۰۱

مریم جعفری

بافتش سبک هست

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۲۰:۰۸:۱۴

کارشناس شماره ۱

خاک را تعویض و از خاکی که ترکیبی از خاکباغچه و کمی خاکبرگ باشد استفاده کنید . چوبهای تزئینی دور گیاه را هم تا جایی که میتوانید بردارید و دور گیاه را خلوت کنید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد در اوقات یخبندان از آبیاری خودداری کنید . سعی کنید محیط نگهداری افتابگیر باشد . قسمتی از ساقه را جدا کنید و اگر مشاهده کردید که بافت ساقه ، تر و سبز است با رعایت نکات بیان شده گیاه مجددا برگزایی را شروع خواهد کرد اما اگر بافت ساقه خشک شده باشد متاسفانه گیاه کاملا خشک شده و سبز نخواهد شد .

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۲۰:۲۰:۰۷

مریم جعفری

خیلی خیلی تشکر میکنم ازراهنماییتون??

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۲۰:۵۵:۰۵

کارشناس شماره ۱

موفق باشید

۱۴۰۳-۱۰-۰۹ ۲۱:۰۵:۴۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@