پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا فقیه
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۰۷
سلام وقت بخیر..این گل مارانتا رو حدود ۲ ماه پیش خریدیم اوایل سرحال بود ولی تو خونه ما کلا حالش بده! از سایت شما نگا کردم و هرچی گفتید و رعایت کردم.نور غیر مستقیم میدم..آب پاشی میکنم روش گاها..هفته ای ی بار اب میدم..دیگ نمیدونم چرا باز برگاش هی چروکیده و زرد میشه و برگای جدیدشم باز نمیشه!!
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . لطفا یک تصویر از نمای دورتر ارسال کنید تا محیط نگهداری گیاه مشخص باشد
کارشناس شماره ۱
بهتر است گلدان را در موقعیتی قرار دهید که اطرافش بیشتر باز باشد . قرار دادن گیاه در کنج دیوار در حالی که یک سمت از آن تلویزیون و در سمت دیگر آن مبل با چنین فاصله ی کمی ، موجب میشود که تهویه در محیط اطراف گیاه به خوبی انجام نشود مخصوصا اینکه موقعیت گلدان به گونه ایست که گویی در یک حفره قرار گرفته ، بنابراین ابتدا گلدان را در فضای مناسبتری قرار دهید . گیاهان خانواده ی مارانتا گرما دوست هستند اما به شرطی که رطوبت نیز به صورت منظم و مداوم به همراه گرما برای گیاه تامین شود . سعی کنید در هر نوبت آبیاری گیاه را به حمام برده و برگها را نیز به همراه آبیاری شست و شو دهید . این گیاه بسیار رطوبت دوست است و کمبود رطوبت محیط و گرم و خشک بودن هوا و عدم تهویه ی مناسب محیط از عمده ترین عوامل خشکی برگها هستند که با قرار داردن گیاه در شرایط محیطیِ بهتر و آبیاری و نگهداری درست، مشکل برطرف خواهد شد . سنگهای روی خاک را نیز بردارید .
زهرا فقیه
ببخشید تا کی میتونم سوال بپرسم ازتون؟ با ۵۰ هزاری ک پرداخت کردم
کارشناس شماره ۱
بابت هر سوالی که راجع به یک گیاه ثبت میکنید ، میتوانید ۱۰ پرسش راجع به همان یک گیاه ، بپرسید و پاسخ دریافت کنید . برای سوال کردن در مورد گیاهی دیگر باید در تالار مربوطه ، سوال جدید ثبت نمایید .
زهرا فقیه
سلام من جای گیاهو عوض کردم ولی تغییری نکرد گذاشتم تو ی محیط باز ..روبروشم پنجره است.. یه نور ملایمی میزنه بهش شاید چون باز رطوبت نداره خب ما تو شهر کوهستانی و خشک داریم زندگی میکنیم.زنجان! شمال نبست که! از طرفی چون خیلی سنگینه نمیتونم هی هر هفته بردارمش ببرمش حموم بیارم بزارم سرجاش. بنظرتون از دستگاه بخور استفاده کنم؟ اگر بله..چطوری؟ یعنی هفته ای مثلا ۱ ساعت بخور بدم یا چی
کارشناس شماره ۱
در حال حاضر رطوبترسانی را به چه صورت انجام میدهید ؟ استفاده از دستگاه بخور میتواند باعث شیوع بیماری شود مخصوصا اگر محیط تهویه ی خوبی نداشته باشد . با توجه به بزرگ بودن گلدان و وضع ظاهری گیاه ابتدا بهتر است گیاه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید. اگر ریشه پوسیدگی داشت و یا آسیب دیده بود قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید و گیاه را در گلدانی کوچکتر با زهکشی بهتر بکارید .
زهرا فقیه
من از محیط بسته و گوشه درآوردم گذاشتمش تو اتاق تو فضای بازتر که روبروشم پنجرس گاهی پنجره رو باز میکردم گاهی اسپری اب میکردم روش..دو بارم بردم حموم ولی سنگین بود دیگ نمیشه.. دیدم پنجره رو باز میکنمم سرما میاد گفتید گرما دوسته..اونم اینم باز نکردم از طرفی دیدم هیچ کدوم از این کارا نتیجه ای نداد فقط ۲ باری ک حموم بردم باعث شد اون برگ تازش ک هنوز باز نشده کمی باز شه! دیدم واقعا این دردش رطوبته... خب بخور هم نزارم دیگ هرروز داره این خراب و خراب تر میشه..اخر سر از بین میره! در و پنجره رو باز بزارم خوبه برا تهویه؟ اهان بله ریشه رو چک میکنم.. ولی چون گیاه دراز و بزرگیه تو گلدون کوچیک ی طوری میشه! زشت دیده میشه یا براش کوچیک میشه ولی باشه این کارم میکنم
کارشناس شماره ۱
در طول روز زمانی که دما کمی بالاتر است مثلا حوالی ظهر ، یکی دو ساعت پنجره را برای تاویه ی هوا باز کنید کافیست . سایز گلدان باید با توجه به حجم ریشه انتخاب شود برخی گیاهان بر خلافِ سایز بزرگی که از لحاظ شاخ و برگ دارند ، ریشه های انبوهی ندارند و اگر گلدان نسبت به حجم ریشه ، بزرگتر و یا بلعکس کوچکتر باشد در روند آبرسانی به ریشه اختلال ایجاد میشود و گیاه دچار مشکل میشود . میتوانید بعد از اقدامات انجام شده برای تامین رطوبت از روشهای غبارپاشی مداوم و ساخت جزیره ،استفاده کنید. بهر حال چون گیاه رطوبت دوست است باید رطوبت برایش تامین شود . اما با توجه به لوله شدن برگها گیاه مشکل آبیاری هم دارد که بهتر است ابتدا از سلامت ریشه مطمئن شوید و اقدامات بیان شده را انجام دهید . زمانی که گیاهی رطوبت دوست در محیطی نامناسب قرار داشته باشد ، متاسفانه نمیتواند خود را با محیط سازگار کند و به صورت آسیب در برگ یا ساقه و یا ریشه واکنش نشان میدهد . فعلا بهتر است ابتدا وضعیت ریشه را چک کنید .