پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مروی

تعداد سوال: ۱

خشک شدن گیاه بابا ادم ویژه

تعداد بازدید ۹۹

سلام وقتتون بخیر من یه گل باباادم‌خیلییی بزرگ‌خریدم ولی خب توخونمون حالش بده یهویی تمام برگاش شروع کردن به ریختن و الان دوتا برگ داره کهیکیش داره زرد میشه و برگای جدیدیم که درمیاره خیلی کمرنگ و کوچیکن ...به من گفتن که روز درمیون ابش بده دیدم‌برگاش زرد سدن الان اجازه میدم رطوبت خاکش کم بشه اب میدم بهش ولی بازم انگار بدتر شده نور نمیرسه بهش پشت پنجره شمالیه اخه پنجره جنوبی یا شرقی نداریم خیلی حالم بد سد براش خیلیم گرون خریدمش لطفا جواب بدین بهم🥲

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۳ ۰۰:۱۳:۵۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر بابا آدم گیاهی نوردوست است و به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارد اگر شرایط محیطی مناسب نباشد این گیاه نمیتواند با محیط سازگاری نشان دهد و فورا دچار آسیب میشود . این گیاه باید حتما کنار یک پنجره ی بزرگ نورگیر جنوبی ، قرار داشته باشد و حداقل نیمی از روز با باز کردن پنجره ها هوای تازه دریافت کند . آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید. اگر شرایط محیطتتان مناسب ابن گیاه نیست بهتر است انرا در بهار و تابستان در تراس قرار دهید در اینصورت در فصل سرد برگهایش را از دست میدهد اما در بهار دوباره سبز میشود و نکته ی مهم اینکه اگر گیاه را در فصول سرد تراس قرار میدهید با از دست دادن برگها آبباری را بسیار کم کنید و حتما گیاه را در زمان یخبندان از یخزدگی محافظت کنید . خاک گلدان چه بافتی دارد ؟ آیا سبک و حاوي کوکوپیت و پرلیت است؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۳ ۰۹:۱۰:۱۶

مروی

تعداد سوال: ۱

خاکشو گلخونه برام گذاشته نمیدونم چی دارهتو خاکش ... نمیشه از لامپ رشد گیاه استفاده کنم لامپش باید چند وات باشه ؟چندساعت در روز روشن باشه؟؟؟براش جزیره درست‌کنم برای رطوبت مورد نیازش؟؟؟ بعد من شنیدم لامپ مورد نیازش لامپ حدودا ۳۰ واته درسته ؟الان اینی که عکسشو فرستادم خوبه ؟؟؟استفاده کنم رسد میکنه چون نور نداریم تو خونه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۳ ۱۰:۵۶:۴۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

اگر بخواهید از نور مصنوعی استفاده کنید با توجه به اینکه باباآدم گیاهی با برگهای پهن و بزرگ است بهتر از از پروژکتور افتابی استفاده کنید و حداقل ۸ ساعت روشن باشد . و با فاصله ی مناسب در بالای گیاه انرا نصب کنید . علاوه بر نور باید مشکل تهویه ی نامناسب را نیز برطرف کنید زیرا عدم تهویه ی مناسب محیط نیز مبتواند گیاه را دچار آسیب کند . اگر بافت خاک سبک باشد باید آنرا اصلاح کرده و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید . جزیره در تابستان میتواند مفید باید . در فصل سرد نیازی به جزیره ندارد .

۱۴۰۳-۱۰-۱۳ ۲۲:۰۸:۵۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@