پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

الناز ظهری

تعداد سوال: ۱

ریزش برگ آمستل ویژه

تعداد بازدید ۱۰۹

سلام من حدود یک سال و نیم پیش یک آمستل خریدم و تو این مدت رشد خوبی داشت و مدام برگهای جدید میزد ولی یک ماهه که ریزش داره، تو این یک ماه اوایل برگ جدید هم میزد ولی الان کلا فقط ریزش داره،هیچ جا به جایی انجام نشده کود جلبک،هیومیک اسید،ضد قارچ و سم هم به گیاه داده شد ولی تاثیری نداشت(به فاصله تقریبا یک هفته ای) محل نگهداری هم نزدیک پنجره جنوبی هستش.

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۰۹:۵۶:۲۰

الناز ظهری

به گل خاک جدید هم اضافه کردم

۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۰۹:۵۸:۳۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت بوده و آیا تغییری در محیط یا شرایط نگهداری ایجاد شده که گیاه دچار ریزش برگ شده ؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۰:۲۹:۱۹

کارشناس شماره ۱

لطفا یک عکس کامل از گیاه و محیط نگهداری ارسال کنید

۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۰:۲۹:۳۸

الناز ظهری

تو تابستون هر سه چهار روز یکبار با سیخ چوبی رطوبت رو چک میکردم و آبیاری میکردم ولی تو زمستون هر هفته یکبار هیچ تغییری هم تو نحوه نگهداری و محلش انجام نشده این موضوع رو یادم رفت که با شروع ریزش خاک رو چک کردم و یه سری حشره شبیه کنه دیدم،که نمونه حشره رو به یک گیاهپزشک نشون دادم و سمی رو برای از بین بردنش بهم دادن و دوبار به گل دادم اون سم رو

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۰:۵۰:۰۸

الناز ظهری

تو تابستون هر سه چهار روز یکبار با سیخ چوبی رطوبت رو چک میکردم و آبیاری میکردم ولی تو زمستون هر هفته یکبار هیچ تغییری هم تو نحوه نگهداری و محلش انجام نشده این موضوع رو یادم رفت که با شروع ریزش خاک رو چک کردم و یه سری حشره شبیه کنه دیدم،که نمونه حشره رو به یک گیاهپزشک نشون دادم و سمی رو برای از بین بردنش بهم دادن و دوبار به گل دادم اون سم رو(سم کلرپیریفوس)

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۰:۵۶:۰۴

الناز ظهری

تو تابستون هر سه چهار روز یکبار با سیخ چوبی رطوبت رو چک میکردم و آبیاری میکردم ولی تو زمستون هر هفته یکبار هیچ تغییری هم تو نحوه نگهداری و محلش انجام نشده این موضوع رو یادم رفت که با شروع ریزش خاک رو چک کردم و یه سری حشره شبیه کنه دیدم،که نمونه حشره رو به یک گیاهپزشک نشون دادم و سمی رو برای از بین بردنش بهم دادن و دوبار به گل دادم اون سم رو(سم کلرپیریفوس)

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۱۰:۵۷:۵۶

کارشناس شماره ۱

اگر سمپاشی را در داخل منزل انجام داده باشید ( بعلت نوسان دمای محیط و تهویه ی نامناسب ) میتواند موجب واکنش نشان دادن گیاه شود . مدتی از گیاه به این شیوه نگهداری کنید . ابتدا گلدان را به پنجره نزدیکتر کنید و نیمی از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و به اندازه ای آب در گلدان بریزید که مقداری از آن از ته گلدان خارج شود . اگر خاکی که به گلدان اضافه کردید بافتش با خاک یبلی متفاوت است و یا حاوی کوکوپیت و پرلیت است انرا بردارید و خاکی که شبیه به خاک قبلی است را به گلدان اضافه کنید. استفاده از هرنوع کود و یا ماده تقویتی را متوقف کنید . آیا روی ساقه ها یا زیرو روی برگها اثری از آفت مشاهده میکنید ؟ آیا گلدان در مسیر لوله های آبگرم ( پکیج یا شوفاژ) قرار دارد و زیر گلدان ( کفِ زمین) گرم است؟ و آیا آفاتی که در خاک وجود داشتند از بین رفته اند؟

۱۴۰۳-۱۰-۱۸ ۲۱:۵۹:۲۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@