پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
منصوره فاطمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۰
سلام . فاطمی هستم از اصفهان . دو گلدان آنتوریوم دارم . برگها و گلهای هر دو در حال سوخته شدنه . در اتاق نزدیک پنجره بدون آفتاب قرار دادم . هفته ای یکبار آبیاری کامل انجام میدم و هر دو هفته از کود تقویت ریشه ۳ گرم در یک لیتر بهشون میدم . ظاهر امر بیماری نمیبینم . آیا آبیاری رو زیاد کنم؟ یا کار دیگه ای انجام بدم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید .
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . محیط گیاه از نظر دما و تهویه چه وضعیتی دارد ؟ چند وقت است که کوددهی انجام میشود؟ ایا بین دو آبیاری خاک را از نظر خشکی تست میکنید ؟
منصوره فاطمی
تعداد سوال: ۱
نسبتا گرم ( اتاقی که روزانه در آن زندگی می کنیم ) . تقریبا دو ماهه خریدم و هر دو هفته یکبار کود دهی انجام شده . بله چک می کنم و به نظرم زودتر از یک هفته نیاز به آبیتری دارم چون سطح خاک در عرض ۴ الی ۵ روز خشک میشه . آیا علتش این نیست؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
کوددهی را متوقف کنید و گلدان را در محیطی قرار دهید که تهویه ی خوبی داشته باشد و بیش از حد گرم نباشد دمای بین ۱۸ تا ۲۰ درجه مطلوب است . برای ابیاری فقط به تست خشکیِ سطح ِ خاک ، اکتفا نکنید . اجازه دهید خاک ، کمی بیشتر از سطح نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید . میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک چهارم از خاک در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و سعی کنید آبیاری در حد رطوبت رسانی به خاک باشد و خاک را غرقآبی نکنید .قرار داشتن گیاه در محیطی کاملا بسته با دمای بالا و رطوبت زیاد نیز عامل مهمی است که موجب شیوع بیماریهای قارچی در گیاه میشود . فعلا کوددهی را تا بهار متوقف کرده و آبیاری را طبق نکات بیان شده انجام دهید. فاصله ی بین گلدانها را از هم بیشتر کنید و اجازه دهید در اطراف گلدان و گیاه فضای خالی به اندازه ی کافی وجود داشته باشد .گیاهان نباید در کنار مبلمان یا سایر گلدانها و یا وسایل منزل و ... با فاصله ی کم ، قرار داده شوند اینکار موجب میشود تا تهویه در خاک و در محیط اطراف گیاه به خوبی انجام نشود و گیاه بیمار شود . علاوه بر این باید روزانه ، با باز کردن پنجره ها به گیاه هوای تازه نیز برسانید .