پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محدثه ناصری

تعداد سوال: ۱۲

خاک مناسب میکانز ویژه

تعداد بازدید ۹۵

سلام خسته نباشید میخواستم گیاه میکانز رو خاکش رو تعویض کنم بردم گلخونه ،اونها خاکش رو تعویض کردن اما الان اصلا حال گیاهم خوب نیست برگهاش بی جون هستن ،فکر می‌کنم از خاک پتوس استفاده کردن اگر میشه سریع تر پاسخ بدین چون اصلا حالش خوب نیست

۱۴۰۳-۱۱-۱۰ ۱۸:۴۶:۲۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر ایا خاک گلدان حاوی کوکوپیت و پرلیت است یا اینکه خاکبرگ است ؟ ایا بعد از تعویض خاک به گیاه آب داده اید؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۰ ۲۳:۱۹:۱۲

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۰ ۲۳:۱۷:۵۲

محدثه ناصری

والا نمیدونم خاک حاوی چه موادی هست ،بله آب دادم بهش

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۰۹:۵۳:۲۷

کارشناس شماره ۱

اگر ساقه چروک شده باید قسمتهای چروک شده را قطع کنید . گلدان را در محیطی با تهویه ی خوب قرار دهید میکانز نسبت به ابیاری زیاد و محیط بدون تهویه و یا محیطی که دمای بالایی دارد ، حساس است و فورا واکنش نشان میدهد . بهتر است برای رشد بهتر از قیم خزه ای استفاده کنید

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۰:۵۶:۵۶

محدثه ناصری

یعنی بی حالیش از خاکش نیست به نظر شما؟ دیگه نیازی نیست دوباره برم خاکش رو عوض کنم ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۱:۰۳:۳۸

کارشناس شماره ۱

اگر خاک گلدان حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد، مشکل از خاک نیست اما اگر خاک حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد بهتر است تعویض شود و از خاکبرگ استفاده شود . گلدان را هم کوچکتر کنید .

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۱:۰۵:۴۹

محدثه ناصری

یعنی اگر حاوی این موادی که گفتین باشه ،گیاه خراب میشه یا نمی‌شه به نظرتون ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۱:۱۷:۰۶

کارشناس شماره ۱

اگر حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد گیاه خراب میشود .

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۱:۴۹:۳۷

محدثه ناصری

الان من باید چه خاکی برای این گیاه تهیه کنم ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۱:۵۶:۱۲

کارشناس شماره ۱

خاکبرگ .

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۲:۵۰:۱۴

محدثه ناصری

اگر میشه نحوه کاشتن در خاک جدید رو بفرمایید و گیاه رو تا عمق چند سانتی متری در خاک قرار بدم و اندازه گلدون چقدر باشه قطر گلدون چقدر باشه و و اینکه پس از کاشتن به گیاه آب بدم باز هم چون چند روز پیش بهش آب دادم ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۳:۲۵:۲۵

کارشناس شماره ۱

عمق گلدان و سایز گلدان باید با توجه حجم ریشه انتخاب شود . سایز گلدان را باید به گونه ای انتخاب کنید که ریشه در هنگام کاشت خیلی فشرده نشود و در عین حال بیش از حد نیز فضای خالی اطراف ریشه وجود نداشته باشد که باعث تجمع اب و خفگی ریشه شود . اجازه دهید خاک کمی خشک شود و بعد اقدام به تعویض نمایید و بعد از تعویض گیاه را آبیاری نمایید . سه الی ۴ سانت در ته گلدان لایه ی زهکش بریزید می توانید از پوکه درشت و تکه های زغال برای لایه ی زهکش استفاده کنید.

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۳:۴۴:۵۹

محدثه ناصری

زغال کبابی خوب هستش ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۳:۵۶:۴۵

کارشناس شماره ۱

بله . زغال معطر نباشد .

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۴:۵۳:۳۰

محدثه ناصری

میتونم از لایه زهکش فعلا استفاده نکنم ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۹:۱۱:۱۱

کارشناس شماره ۱

خیر . گلدان باید حتما لایه ی زهکش داشته باشد اگر پوکه در دسترس ندارید فقط از تکه های زغال استفاده کنید .

۱۴۰۳-۱۱-۱۱ ۱۹:۴۹:۴۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@