پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

شادی

تعداد سوال: ۱

زرد شدن و ریزش گیاه امستل ویژه

تعداد بازدید ۷۳

سلام من یه ۲۰ روزی هست یه گیاه امستل خریدم .سه چهار روز خونه نبودم وقتی برگشتم تا کلی از برگ ها زرد شدم و ریختن و حالت لکه دارن علت چی میتونه باشه ؟ من گیاه رو پشت پنجره میزارم

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۲ ۲۰:۲۹:۴۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر دمای بالا و تشنگی گیاه یا دمای پایین و رطوبت زیاد و تهویه ی نامناسب محیط عامل ریزش برگهای این گیاه است . برگهای ریخته شده روی سطح خاک را جمع کنید و برگهای اسیب دیده ی روی گیاه را جدا کنید . به گیاه هوای تازه برسانید اگر خاک گلدان خشک و محیط گرم است گیاه را سیراب کنید . این گیاه به محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد، نیاز دارد و دمای محیط باید یکنواخت باشد . گیاه نباید در محیطی کاملا بسته قرار داشته باشد چون این گیاه از نظر تهویه بسیار پرتوقع است و عدم تهویه ی مناسب و یا نوسانات دمایی باعث خزان کردن گیاه و شیوع آفاتی مانند شپشک آردآلود میشود .

۱۴۰۳-۱۱-۱۲ ۲۱:۱۲:۵۱

شادی

تعداد سوال: ۱

کولر خونه خاموش بوده و هوا سرد شده تو خونه دلیل این میتونه باشه؟ تهويه چطور باید انجام بشه؟؟ جای گیاه که پشت پنجره هست خوبه؟ نور زیاد بهش میتابه. نیاز هست کود بهش بدم ؟اگه نیاز هست اسم کود رو ممنون میشم بگید

۱۴۰۳-۱۱-۱۲ ۲۲:۱۱:۴۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بله سرما و رطوبت زیاد هم باعث بروز این اسیب میشود مخصوصا اگرخاک گلدان حاوی کوکوپیت وپرلیت باشد. نور کنار پنجره ( ترجیحا جنوبی) برای این گیاه مناسب است و برای تهویه لازم است که حتما حداقل نیمی از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای محیط عوض شود . کوددهی در این فصل نیاز نیست اما بهار به بعد میتوانید با کودهای کامل و کود آهن بصورت متناوب ماهی یکبار تغذیه را انجام دهید و پاییز کوددهی را متوقف کنید .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 20-20-20 کلات آهن
۱۴۰۳-۱۱-۱۳ ۱۲:۱۷:۵۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@