پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

آیلا احمدی

تعداد سوال: ۲

ریزش برگ بنجامین آمستل ویژه

تعداد بازدید ۷۴

سلام، سه ساله گیاه آمستل دارم جاش ثابت بوده امسال چندباری بهش کود هیومیک اسید و کود مایع کامل فلاورآمی دادم و از پاییز دیگه ندادم، برای تنها بار در این سه سال یکباره کلی برگ جدید داد ولی اخیرا خیلی ریزش برگ پیدا کرده، هم از برگهای جدید هم قدیمی. یکسال پیش هم خاک گلدان رو عوض کردم و نصف انتهای گلدان رو پوکه ریختن نگرانم که ریشه ها به پوکه رسیده باشه و نتونه گیاه رو به درستی تغذیه کنه، لطفا راهنمایی بفرمایید گه چطور نجاتش بدم.

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۴ ۱۱:۳۰:۱۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . لطفا بفرمایید گیاه تا پنجره چقدر فاصله دارد و آیا پنجره ها را بصورت روزانه برای تعویض هوا باز میکنید ؟ در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید و آیا قبل از آبیاری خاک را از نظر خشکی تست میکنید؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۴ ۱۴:۰۹:۵۰

آیلا احمدی

حدود ۲ متر تا پنجره جنوبی فاصله داره، شرایطش در کل مدتی که منزل ما بوده یکسان بوده ولی هیچ‌وقت بجز وقتی تازه اومده بود اینطور برگریزان نداشت. اونم محدود بود به چند برگ. الان یه روز هفت هشت برگ میریزه دوباره هفته دیگه یهو یه تعدادی برگش میریزه. نه خاک رو تست نمی‌کنم بر حسب عادت دوبار در هفته و اخیرا یکبار هم شده که آب بدم. چون گلدون بزرگه حدود نیم لیتر یا شاید کمی بیشتر آب میدم. نه هوای خونه عوض نشده. آب رو هم سعی کردم از شیر ندم (متوجه شدم به آب شیر حساسه) و فقط آب جوشیده سرد شده میدم. و گاهی غبارپاشی می‌کنم.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۴ ۱۴:۳۸:۰۰

کارشناس شماره ۱

ایا روی گیاه اثری از آفت مشاهده میکنید ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۴ ۱۶:۱۶:۴۰

آیلا احمدی

آفت ندیدم ولی بعضی برگها لک دارن، بعضی هم هیچ، برگ نو بودن که ریختن، حتا سبز.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۴ ۱۷:۲۸:۵۷

کارشناس شماره ۱

سایز گلدان نسبت به گیاه مناسب است اما با توجه به عمقی که دارد بهتر است قبل از آبیاری حتما خاک از نظر رطوبت تست شود و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. فاصله ی گیاه تا پنجره بسیار زیاد است . این گیاه بسیار نوردوست و از نظر تهویه بسیار پرتوقع است و اگر محیط نوسان دما داشته باشد و یا تهویه خوب نباشد واکنش نشان داده و یا دچار بیماری و یا آسیب میشود . گلدان را به کنار پنجره منتقل کنید و حداقل نیمی از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد آبياری را نیز طبق شیوه ی فوق انجام دهید . اگر پس از مدتی ریزش برگها کمتر و یا متوقف نشد احتمال آسیب دیدن ریشه وجود دارد که بهتر است گیاه را از گلدان خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید. فعلا از هیچ نوع کود یا ماده تقویتی استفاده نکنید. بعد از توقف ریزش برگها ، یکبار به گیاه کود کلات آهن بدهید . فقط یکبار . کوددهی دوره ای را میتوانید از بهار شروع کرده و ماهی یکبار به گیاه کود کلات آهن بدهید. اواسط پاییز کوددهی را قطع کنید . آیا خاک گلدان خیلی سبک است یا بافتی متراکم دارد ؟ زمانی که آب در گلدان میریزید آیا به سرعت در خاک نفوذ میکند یا به آرامی ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۴ ۲۲:۱۸:۰۸

آیلا احمدی

خاکی که برام عوض کردن به نظرم خاک خوبی نبوده، متراکم و کمرنگ است (خاک گلدان معمولا تیره رنگ است) بخاطر همین تا نیمه گلدان را با پوکه پر کرد. چشم، تهویه را رعایت می‌کنم ممنون از راهنمایی‌تون.

۱۴۰۳-۱۱-۱۴ ۲۲:۴۷:۰۱

کارشناس شماره ۱

خاک نسبتا باید بافتی متوسط داشته باشد اما بهر حال اگر فکر میکنید خاک کیفیت خوبی ندارد و در این مدت هم خاک را تعویض نکرده اید ، بهتر است در بهار اقدام به تعویض خاک نموده و از خاک مناسب استفاده کنید . ریختن پوکه درشت در ته گلدان برای زهکشی مانعی ندارد و بهتر است که با تکه های زغال مخلوط باشد . بهر حال این گیاه ، گیاهی است که آستانه ی تحمل بالایی دارد و میتواند تا مدتی شرایط نامساعد را تحمل کند اما اگر این شرایط نامناسب ادامه دار باشد شروع به واکنش نشان دادن کرده و آسیب میبیند ، بهترین محیط برای این گیاه محیطی با نور زیاد و تهویه ی عالیست . موفق باشید .

۱۴۰۳-۱۱-۱۵ ۱۵:۳۱:۰۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@