پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

FH

تعداد سوال: ۲

گیاه بنجامین ویژه

تعداد بازدید ۸۰

سلام گلدون بنجامین من اولین بار که خریدم چون جابه جاش کردم دوبار تقریبا همه بر گاش ریخت فقط اگه ده تا برگش موند ولی بعد گلاشتمش یه جای مناسب دوباره جوونه داده و چند تا برگ جدید دراوورده ولی مشکلی که داره برگاش این شکلی شده که توی عکس پیداست نمیدونم قارچی شده چیه؟ اولش فقط چند تا برگ بود حالا همه برگاش اینشکلی شدن روی تنه گیاه هم از نزدیک عکس گذاشتم دو سه تا چیز صمغ مانند بهش چسبیده طبیعیه؟ بفرمایید من با این گلدون چیکار کنم از این وضع در بیاد

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۷ ۱۶:۵۵:۳۸

FH

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۷ ۱۶:۵۷:۲۴

FH

.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۷ ۱۶:۵۹:۲۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر گیاه به قارچ و آفت مبتلا شده است . سنگریزه های روی سطح خاک را بردارید و گلدان را به کنار پنجره ی نورگیر جنوبی منتقل کنید. آبياری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید کمبود نور ، عدم تهویه ی مناسب محیط، و آبیاری نادرست و نوسان دما باعث ریزش برگها ی گیاه میشود. اگر به گیاه کود میدهید کوددهی را متوقف کنید . آیا جنس گلدان فلزی است ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۷ ۲۳:۵۳:۴۰

FH

گلدان پلاستیکی هست . برای درمان از چه قارچ کش و افت کشی و به چه صورت استفاده کنم ؟ شاخه های خشک شده و برگ های خراب را از گیاه جدا کنم ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۰۸:۱۹:۱۷

کارشناس شماره ۱

بله ساقه های خشک و برگهای آسیب دیده را جدا کنید. قبل از اینکه اقدام به سمپاشی نمایید ابتدا شرایط محیطی را بهبود بخشید و آبیاری و رطوبت را کنترل کنید . در اکثر مواقع بهبود شرایط محیطی باعث میشود گیاه نیازی به قارچ کش نداشته باشد و بهبودی حاصل شود . کما اینکه اگر این شرایط رعایت نشود و محیط گیاه مناسب نشود استفاده از قارچ کش موثر نخواهد بود . حتی اگر بارها از سم قارچ کش استفاده کنید چون گیاه در محیط نامناسب قرار دارد قارچ کش نمیتواند کمکی به بهبود حال گیاه کند . اگر شرایط محیطی و آبیاری مناسب بود و روند بیماری ادامه داشت یکبار از قارچ کش استفاده کنید . ولی فعلا نیازی به استفاده از قارچ کش نیست . اگر برگها حالت چسبناک هم دارند میتوانید از سم دیازینون بصورت اسپری استفاده کنید. یکبار کافیست . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش پنکونازول حشره کش دیازینون Diazinon
۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۱۰:۲۲:۱۳

FH

. پس برگ های اسیب دیده و شاخه های خشک رو هرس میکنم . با یک پنبه اغشته به اب و صابون هم شپشک های سپر دار رو ( چون فقط سه تا هست ) جدا میکنم اگه باز برگ های سالم قهوه ای شد یا ساقه شپشک زد اونوقت سم پاشی میکنم . غبار پاشی و کود دهی رو از کی شروع کنم ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۹ ۰۱:۴۵:۵۰

کارشناس شماره ۱

نیازی به استفاده از صابون نیست . فقط افات را از روی گیاه بردارید . کوددهی مداوم را از اوایل بهار با کود کلات اهن شروع کنید

۱۴۰۳-۱۱-۲۰ ۰۰:۵۷:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@