پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فاطمه غیاثی نژاد

تعداد سوال: ۱

فیلودندرون ویژه

تعداد بازدید ۷۶

سلام من گلدونم برگهاش لکه لکه و حالت خشکی پیدا کرده،خاکشم عوض کردم ولی باز فایده نداشته ،میصه بگید مشکلش چیه ؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۷ ۱۸:۲۲:۱۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل از گیاه و محل نگهداری ارسال کنید و بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۷ ۲۳:۵۵:۳۹

فاطمه غیاثی نژاد

پشت درب تراس افتاب نمیگیره ،دوره شرایط ابدهی بدی داشته، دو روزه درست ابدهی میشه مدتی بوده که باید خاکش عوض میشده که دو روز پیش عوضش کردم و گلدانش بزرگتر کردم

۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۰۰:۰۴:۵۰

فاطمه غیاثی نژاد

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۰۰:۰۶:۲۶

کارشناس شماره ۱

با توجه به سایز گیاه ، گلدان مناسبی را انتخاب نکرده اید و خاک هم مناسب نیست و پرلیت خاک زیاد است . سایز گلدان را کوچکتر کنید و از خاکبرگ استفاده کنید. برگهایی که بیش از حد آسیب دیده اند را حذف کنید و گلدان را در محیطی با نور ملایم و تهويه ی عالی قرار دهید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. چون گیاه آسیب زیادی دیده و با توجه به اینکه در فصل رشد قرار ندارد ، شاداب و سرحال شدن آن زمان بیشتری طول میکشد . فعلا از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید .و فقط با آبیاری درست و قرار دادن گیاه در محیطی مناسب ، طبق موارد فوق، از گیاه مراقبت کنید تا شروع به برگزایی کند .

۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۰۰:۱۸:۱۱

فاطمه غیاثی نژاد

خیلی ممنون ،دلیل اینکه برگ ها لوله ای شدن چی میتونه باشه ؟

۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۰۰:۳۰:۴۴

کارشناس شماره ۱

مهمترین علت ، آبیاری نادرست و آسیب دیدن ریشه است مخصوصا اگر محیط نگهداری گیاه گرم بوده باشد و آبیاری درست انجام نشود برگها لوله میشوند . البته وجود برخی آفات هم باعث لوله شدن برگها میشود .

۱۴۰۳-۱۱-۱۸ ۰۰:۵۰:۲۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@