پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نیلوفر گلجهره

تعداد سوال: ۹

زرد شدن برگ ها ویژه

تعداد بازدید ۶۵

سلام وقتتون بخیر این گل من خیلی پرپشت و سرحال بود، چند وقت هست برگها زرد میشن یا روی بعضی از برگها لک قهوه ای هست، هفته ای یک بار دو لیوان آب میدم قبلا جایی بود که نور بیشتری داشت، ولی جاشو عوض کردم که البته یک سال از این موضوع میگذره ممنون میشم راهنمایی کنید

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۲۵ ۱۰:۲۹:۱۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . آیا به گیاه کود میدهید ؟ آیا محیط گیاه گرم و سرد میشود یا خنک است؟ آیا بین دو آبیاری خاک گلدان را از نظر خشکی تست میکنید ؟ آیا در زمان آبیاری آب از ته گلدان خارج میشود ؟

۱۴۰۳-۱۱-۲۵ ۱۴:۳۷:۲۰

نیلوفر گلجهره

بله کود آهن و ۲۰ ۲۰ ۲۰ میدم، آهن ماهی یکبار میدم و تقویت کننده رو هم در ماه یکبار میدم دو هفته بعد از آهن، که البته دو ماه هست تقویت کننده ندادم.

۱۴۰۳-۱۱-۲۵ ۱۴:۵۳:۲۰

نیلوفر گلجهره

محیط گیاه ثابت هست و دمای منزل با شوفاژ گرم میشه و‌معتدل هست ولی در فصل تابستون چون کولر خیلی کم روشن میشه خونه خیلی گرم مبشه. بین دو آبیاری خاک گلدان و چک نمیکردم

۱۴۰۳-۱۱-۲۵ ۱۴:۵۴:۵۲

نیلوفر گلجهره

معمولا آب از زیر گلدان خارج میشد ولی مدتی هست که من به همون میزان آب میربزم ولی آب خارج نمیشه و دو روز هست گلدان و به اتاق که نور زیادتری داره منتقل کردم.

۱۴۰۳-۱۱-۲۵ ۱۴:۵۶:۰۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

کوددهی در زمان نامناسب نه تنها برای گیاه مفید نیست بلکه میتواند به گیاه آسیب بزند . کوددهی را متوقف کنید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و با توجه به عمق گلدان تا یک سوم از خاک را در عمق تست کنید و اگر خاک نسبتا خشک بود گیاه را سیراب کنید. سعی کنید محل نگهداری دمای ملایم و نسبتا خنک داشته باشد و حتما به گیاه هوای تازه برسانید . با توجه به کوددهی بیش از اندازه و در فصل نامناسب ممکنست تا اثرات باقیمانده کود از بین برود باز هم گیاه مدتی برگهایش زرد شود اما به مرور این مشکل برطرف خ اهد شد . اگر خاک سفت و متراکم شده خاک را تعویض کنید و حتما در حین تعویض خاک زهکش ته گلدان را نیز چک کنید . کوددهی باید در فصل رشد یعنی بهار و تابستان انجام شود . البته اگر خاک را تعویض کردید و از خاک مرغوب و مغذی استفاده کردید تا ۶ ماه نیازی به کوددهی نیست و همین که شرایط گیاه از نظر نور و آبیاری و تهویه مناسب باشد به خوبی رشد خواهد کرد . همچنین نیازی به تغذیه با کود آهن بصورت جداگانه نیز نمیباشد و کودهای کامل که حاوی ریزمغذی ها و مقداری آهن هستند برای این گیاه مناسب است .

۱۴۰۳-۱۱-۲۶ ۱۶:۰۳:۲۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@