پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محدثه ناصری

تعداد سوال: ۱۲

علت زرد شدن برگ پوتوس ویژه

تعداد بازدید ۶۲

سلام خسته نباشید ،میخواستم بپرسم که من گیاه پتوسی دارم که چند مدت بود که به طور منظم آبیاری میکردم ،خاکش رو هم تازه عوض کردم ،برای تهویه در پنجره به مدت حدودا ۴ ساعت باز هست اما باز هم گیاه دونه دونه از برگهاش زرد میشه نمیدونم چیکار کنم

۱۴۰۳-۱۱-۲۶ ۲۲:۲۵:۱۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر قبل از آبیاری خاک را تست میکنید ؟ تا چه عمق از خاک را تست میکنید و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید آیا خاک گلدان حاوی کوکوپیت و پرلیت است؟

۱۴۰۳-۱۱-۲۷ ۰۸:۲۰:۴۵

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۱-۲۷ ۰۸:۲۱:۱۸

محدثه ناصری

تعداد سوال: ۱۲

سلام ،بله خاک کاملا خشک میشه بعدش آب میدم ،حدودا ۳ پیمانه آب میدم ،طوری که آب کاملا از ته گلدون بیرون بیاد ،تازه خاکش توسط گلخونه عوض شده راستش نمیدونم

۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۲۱:۲۵:۰۵

کارشناس شماره ۱

اگر خاک گلدان حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد یا دما نوسان داشته و گرم و سرد شود میتواند عاملی برای زردی برگها باشد . افراط و تفریط در آبیاری نیز میتواند باعث زردی برگها شود . سعی کنید بین دو آبیاری حتما خاک را تست کنید . و بعد آبیاری را انجام دهید . اگر پنجره را باز میگرازید مراقب باشید گیاه در معرض سوز سرما قرار نگیرد و در موقعیتی قرار داشته باشد در معرض سرما نباشد . اگر خاک گلدان بافت مناسبی نداشته باشد ریشه ی گیاه میتواند در معرض پوسیدگی و یا گاهی اوقات خشکی قرار بگیرد . برگهای زرد شده را جدا کنید و مدتی از گیاه با شرایط فوف مراقبت کنید و ببینید باز هم برگها زرد میشوند یا خیر ؟ اگر روند زردی کند شد نشانه ی بهبودی است اما اگر روند زردی برگها شدت پیدا کرد احتمال آسیب دیدگی ریشه زیاد است و باید گیاه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه و زهکش ته گلدان و خاک ته گلدان را از نظر غرقآبی شدن بررسی کنید .

۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۲۱:۳۴:۰۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@