پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

خدیجه شیخانی

تعداد سوال: ۱

در مورد زاموفیلیا ویژه

تعداد بازدید ۸۹

من تقریبا هر ده روز یکبار گلدونم رو آبیاری میکنم اما برگهاش اون استقامت خودشونو از دست دادند و حالت شل و ول پیدا کردند با اینکه جوونه هم میزنه و قبلیا همه ول شدند

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۰۶ ۱۲:۳۷:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر با توجه به بزرگ بودن گلدان ایا ببل از آبیاری خاک گلدان را از نظر خشکی تست میکنید؟ در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟

۱۴۰۳-۱۲-۰۶ ۱۷:۲۹:۲۹

خدیجه شیخانی

تعداد سوال: ۱

من قبل از آبیاری با یه سیخ کباب?از دورترین قسمت به ریشه گل چک میکنم ببینم که خاکش خیس نباشه و بعد آبیاری میکنم تقریبا هر ده روز یکبار به اندازه یک لیوان آب میدم بهش

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۰۷ ۰۱:۳۳:۵۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بهتر است گیاه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید اگر ریشه دچار پوسیدگی یا آسیب بود قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید و بعد گیاه را در گلدانی با عمق کمتر و با زهکشی خوب و در خاکی تازه بکارید . ساقه هایی که برگهایش تغییر رنگ داده و یا دچار آسیب شدا را جدا کنید چوک برگها به حالت اول برنمیگردند . میتوانید ساقه را در صورتی که کاملا سفت و سالم باشد در اب قرار دهید تا دوباره ریشه دار شود . از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی فعلا استفاده نکنید . ابیاری را حتما با تست کردن خاک توسط سیخ چوبی انجام دهید و اب زیرگلدانی را همیشه خالی کنید. گلدان در کنار وسایل گرمایشی قرار نداشته باشد.

۱۴۰۳-۱۲-۰۷ ۰۹:۵۳:۰۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@