پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

هانیه کیانی

تعداد سوال: ۲

بامبو زرد شده ویژه

تعداد بازدید ۶۷

سلام وقتتون بخیر من یه گلدان بامبو دارم یکی از بامبوها از بالاتا پایین کامل زرد شده و یکی دیگش هم از بالا شروع شده به زرد شدن. میخواستم بدون دلیلش چیه و چیکار باید بکنم. آب گلدان هم آخرین بار سه هفته پیش عوض شده و گلدان شسته شده. آیا باید قسمت های سبز رو از زرد جدا کنم و قلمه بزنم؟ جای گلدان هم کنار تراس هست و نور و تهویه خوبی داره.

۱۴۰۳-۱۲-۰۹ ۱۳:۴۶:۴۵

هانیه کیانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۰۹ ۱۴:۰۸:۴۹

هانیه کیانی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۰۹ ۱۴:۱۰:۳۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر آیا کف زمین ، در محلی که گلدان روی زمین قرار داده شده گرم است؟ آیا نوری که از شیشه عبور میکند روی گلدان میافتد ؟

۱۴۰۳-۱۲-۰۹ ۲۲:۱۴:۰۹

هانیه کیانی

ممنون وقت شماهم بخیر کف زمین گرم نیست اما بله نور از شیشه عبور میکنه و روی گلدون میفته.

۱۴۰۳-۱۲-۰۹ ۲۳:۱۲:۵۸

کارشناس شماره ۱

ساقه ی زرد شده را از اب خارج کنید . گلدان را در موقعیت یا محیطی قرار دهید که گرم نباشد و مراقب باشید که اب گلدان گرم نشود . اب را نیز زود به زود تعویض کنید . تغییرات دمایی میتواند باعث اسیب دیدن بافت ساقه شود .

۱۴۰۳-۱۲-۱۰ ۰۹:۰۰:۴۸

هانیه کیانی

آب گلدان رو چندوقت یه بار باید عوض کرد؟ و این که گلدان در سایه باشه مناسبه؟

۱۴۰۳-۱۲-۱۰ ۱۷:۴۷:۲۵

کارشناس شماره ۱

گیاه برای رشد متعادل به نور نیاز دارد اما بهتر است بدنه ی گلدان در معرض نور قرار نداشته باشد . اب نباید حالت لزج شود و یا تغییر رنگ دهد هر چه محیط گرمتر باشد آب باید زودتر تعویض شود .

۱۴۰۳-۱۲-۱۰ ۱۹:۵۳:۲۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@