پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۲
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر خاک گلدان بیش از حد خیس است . رطوبت و اب زیاد میتواند باعث اسیبدیدن و یا حتی خفگی ریشه شود . استفاده از آمینواسید و قارچ کش و یا هر سم و ماده تقویت کننده ای را متوقف کنید . تا زمانی که خاک به این اندازه خیس است ممکنست روند زردی برگها ادامه داشته باشد . هر زمان خاک رطوبتش را از دست داد و نسبتا خشک و سبک شد ابیاری را انجام دهید البته چیزی که در تصویر مشاهده میشود حاکی ازین است که بافت خاک متراکم است و خاک از کیفیت خوبی برخوردار نیست و برای همین زمانی که خیس است حالت چسبندگی بیشتری پیدا کرده است . بهر حال فعلا گلدانها را در محیطی گرم قرار دهید . سعی کنید محیط نوسان دما نداشته باشد زیرا با رطوبتی که خاک دارد، دمای پایین مشکل زردی برگها را تشدید میکند . ابیاری را نیز تا زمانی که خاک خشک نشده انجام ندهید .در زمان ابیاری هم خاک گلدان را بیش از حد خیس و غرقآبی نکنید زیرا با توجه به فصل ، این کار باعث آسیب دیدن گیاه میشود همین که به اندازهای آب در گلدان بریزید که مطمئن شوید آب به ریشه رسیده کافیست . اگر بعد از مدتی اثار پوسیدگی یا تغییر رنگ برگها به قهوه ای یا سیاه را در گیاه مشاهده کردید حتما گیاه را از خاک خارج و از توسعه ی بیشتر پوسیدگی جلوگیری کنید .
کاربر
کلی هم هزینه خاک دادم و زیرشونم زهکشی کردم الان امیدوارم بهتر بشن?
کارشناس شماره ۱
فعلا نکاتی که بیان شد را با دقت رعایت کنید اگر روند زردی کند و یا متوقف شد نیازی به تعویض خاک نیست فقط ابیاری نسبت به خاکی که زهکشی بهتری دارد متفاوت تر است و باید در ابیاری بیشتر دقت کنید و با توجه به بافت خاک ، آبیاری را به گونه ای انجام ندهید که خاک غرقآبی شود و حالت چسبندگی اش زیاد شود .
کاربر
سلام متاسفانه گل ها بهتر نشدن و بدتر شدن اللن چه راهکاری پیشنهاد میدین انجام بدم از گلدونخارج کنم دوباره بکارم؟
کارشناس شماره ۱
بله اگر روند اسیب دیدن گیاهانتان سریع شده بهتر است آنها را از خاک خارج و خاک را تعویض و از خاکی با کیفیت بهتر استفاده کنید.
کاربر
سلام مجدد گل های من همه این۰وری شدن چه کار کنم؟
کارشناس شماره ۱
عکس گیاهانتان را در واتس اپ بشماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
با توجه به تنش هایی که گیاهانتان در اثر جابجایی و خاک نامناسب دچار ان شده اند باید مدتی به گیاهانتان فرصت بدهید تا خود را بازسازی کنند . در این مدت از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید و اجازه دهید که گیاه ارام به رشد نرمال خود بازگردد . تنها کاری که میتوانید در حال حاضر برای گیاهان خود انجام دهید اینست که حتما محیط نگهداری از تهویه ی خوبی برخوردار باشد . و آبیاری را در زمان درست ( که در کامنت های قبل بیان شد ) انجام دهید و به اندازه ی کافی به گیاه اب بدهید . میتوانید برگهایی که کاملا زرد شده اند و یا آسیب بیشتری دیده اند را جدا کنید. شفلرا و پرنده بهشتی و فیکوس به نور بیشتر و هوای تازه نیاز دارند و بهتر است اگر دمای شهرتان متعادل شده و سوز سرما ندارد انها را در تراس قرار دهید فقط مراقب باشید که انها را به یکباره در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید چون دچار سوختگی میشوند . اگر هنوز شبهای سردی را پشت سر میگزارید از قرار دادن گیاهان نامبرده در تراس خودداری کنید .
کاربر
دوتاشون جونور ریز سفید دارن سم کنفیدرد دارم بدم بهشون ؟چجوری بدم ؟
کارشناس شماره ۱
بله باید از سم استفاده کنید اما بهتر است برای حشرات داخل خاک از از سم دیازینون استفاده کنید و اگر در برگهای گیاه حالت چروک و یا پیچ خوردگی مشاهده کردید میتوانید از سم کنفیدور استفاده کنید . با توجه به عواملی که عنوان کردید محیط شما باید دارای دمای بالایی باشد که با مدت زمان کمی که از تعویض خاک میگذرد، حشرات در خاک فعال شده اند . رطوبت را کاهش داده و دما را یکنواخت نگهدارید و تهویه را بهبود بخشید . از سم کنفیدور بصورت ابیاری استفاده میشود اما دوز مصرفی و نحوه ی استفاده را بر طبق دستوری که روی بسته بندی درج شده است ، استفاده کرده و انجام دهید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. و اگر از سم دیازینون استفاده میکنید سم دیازینون را نیز طبق دستور درج شده بر روی بسته استفاده کنید .