پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کاربر

تعداد سوال: ۲

خراب شدن بعد از تعویض خاک ویژه

تعداد بازدید ۶۵

سلام وقت بخیر من همه گلدونام عوض کردم خاکشون رو همه اوکین در حد همون تعویض خاک مثلا یدونه برگ زرد کنن ولی این سه تا اسیب دیدن علتش چیه هم بذ امینو اسید اب دادم هم قارچ کش همرو

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۱۴ ۱۲:۴۱:۴۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر خاک گلدان بیش از حد خیس است . رطوبت و اب زیاد میتواند باعث اسیبدیدن و یا حتی خفگی ریشه شود . استفاده از آمینواسید و قارچ کش و یا هر سم و ماده تقویت کننده ای را متوقف کنید . تا زمانی که خاک به این اندازه خیس است ممکنست روند زردی برگها ادامه داشته باشد . هر زمان خاک رطوبتش را از دست داد و نسبتا خشک و سبک شد ابیاری را انجام دهید البته چیزی که در تصویر مشاهده میشود حاکی ازین است که بافت خاک متراکم است و خاک از کیفیت خوبی برخوردار نیست و برای همین زمانی که خیس است حالت چسبندگی بیشتری پیدا کرده است . بهر حال فعلا گلدانها را در محیطی گرم قرار دهید . سعی کنید محیط نوسان دما نداشته باشد زیرا با رطوبتی که خاک دارد، دمای پایین مشکل زردی برگها را تشدید میکند . ابیاری را نیز تا زمانی که خاک خشک نشده انجام ندهید .در زمان ابیاری هم خاک گلدان را بیش از حد خیس و غرقآبی نکنید زیرا با توجه به فصل ، این کار باعث آسیب دیدن گیاه میشود همین که به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که مطمئن شوید آب به ریشه رسیده کافیست . اگر بعد از مدتی اثار پوسیدگی یا تغییر رنگ برگها به قهوه ای یا سیاه را در گیاه مشاهده کردید حتما گیاه را از خاک خارج و از توسعه ی بیشتر پوسیدگی جلوگیری کنید .

۱۴۰۳-۱۲-۱۴ ۱۵:۰۴:۳۸

کاربر

کلی هم هزینه خاک دادم و زیرشونم زهکشی کردم الان امیدوارم بهتر بشن?

۱۴۰۳-۱۲-۱۴ ۱۵:۱۴:۴۹

کارشناس شماره ۱

فعلا نکاتی که بیان شد را با دقت رعایت کنید اگر روند زردی کند و یا متوقف شد نیازی به تعویض خاک نیست فقط ابیاری نسبت به خاکی که زهکشی بهتری دارد متفاوت تر است و باید در ابیاری بیشتر دقت کنید و با توجه به بافت خاک ، آبیاری را به گونه ای انجام ندهید که خاک غرقآبی شود و حالت چسبندگی اش زیاد شود .

۱۴۰۳-۱۲-۱۴ ۲۲:۱۸:۵۶

کاربر

سلام متاسفانه گل ها بهتر نشدن و بدتر شدن اللن چه راهکاری پیشنهاد میدین انجام بدم از گلدون‌خارج کنم دوباره بکارم؟

۱۴۰۳-۱۲-۱۷ ۰۲:۴۹:۳۶

کارشناس شماره ۱

بله اگر روند اسیب دیدن گیاهانتان سریع شده بهتر است آنها را از خاک خارج و خاک را تعویض و از خاکی با کیفیت بهتر استفاده کنید.

۱۴۰۳-۱۲-۱۷ ۱۴:۲۴:۵۰

کاربر

سلام مجدد گل های من همه این۰وری شدن چه کار کنم؟

۱۴۰۳-۱۲-۲۲ ۲۳:۴۳:۳۷

کارشناس شماره ۱

عکس گیاهانتان را در واتس اپ بشماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید

۱۴۰۳-۱۲-۲۳ ۰۸:۵۸:۰۸

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۳ ۱۰:۴۱:۳۱

کارشناس شماره ۱

با توجه به تنش هایی که گیاهانتان در اثر جابجایی و خاک نامناسب دچار ان شده اند باید مدتی به گیاهانتان فرصت بدهید تا خود را بازسازی کنند . در این مدت از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید و اجازه دهید که گیاه ارام به رشد نرمال خود بازگردد . تنها کاری که میتوانید در حال حاضر برای گیاهان خود انجام دهید اینست که حتما محیط نگهداری از تهویه ی خوبی برخوردار باشد . و آبیاری را در زمان درست ( که در کامنت های قبل بیان شد ) انجام دهید و به اندازه ی کافی به گیاه اب بدهید . میتوانید برگهایی که کاملا زرد شده اند و یا آسیب بیشتری دیده اند را جدا کنید. شفلرا و پرنده بهشتی و فیکوس به نور بیشتر و هوای تازه نیاز دارند و بهتر است اگر دمای شهرتان متعادل شده و سوز سرما ندارد انها را در تراس قرار دهید فقط مراقب باشید که انها را به یکباره در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید چون دچار سوختگی میشوند . اگر هنوز شبهای سردی را پشت سر میگزارید از قرار دادن گیاهان نامبرده در تراس خودداری کنید .

۱۴۰۳-۱۲-۲۳ ۱۰:۴۸:۴۷

کاربر

دوتاشون جونور ریز سفید دارن سم کنفیدرد دارم بدم بهشون ؟چجوری بدم ؟

۱۴۰۳-۱۲-۲۳ ۱۶:۴۶:۰۸

کارشناس شماره ۱

بله باید از سم استفاده کنید اما بهتر است برای حشرات داخل خاک از از سم دیازینون استفاده کنید و اگر در برگهای گیاه حالت چروک و یا پیچ خوردگی مشاهده کردید میتوانید از سم کنفیدور استفاده کنید . با توجه به عواملی که عنوان کردید محیط شما باید دارای دمای بالایی باشد که با مدت زمان کمی که از تعویض خاک میگذرد، حشرات در خاک فعال شده اند . رطوبت را ‌کاهش داده و دما را یکنواخت نگهدارید و تهویه را بهبود بخشید . از سم کنفیدور بصورت ابیاری استفاده میشود اما دوز مصرفی و نحوه ی استفاده را بر طبق دستوری که روی بسته بندی درج شده است ، استفاده کرده و انجام دهید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. و اگر از سم دیازینون استفاده میکنید سم دیازینون را نیز طبق دستور درج شده بر روی بسته استفاده کنید .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
حشره کش ایمیداکلوپراید (سم کنفیدور) حشره کش دیازینون Diazinon
۱۴۰۳-۱۲-۲۳ ۲۰:۲۰:۳۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@