پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شهین سمیعی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۱
سلام. گلدون گل هویت راعوض کردم چندماه پیش . بیحال وکمرنگ شده وبرگاش سفت وبراق نیست .
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید و بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟
شهین سمیعی
گلدونش رو عوض کردم تقریبا دوماه پیش آبیاریش فتیله ای بود من هویا زیاد دارم همشون خوبن وآبیاری فتیله ای دارن ولی این گلم بیحال وکم جون شد وازخاک درآوردم ویک ساعتی تو قارچ کش گذاشتم و الان تو آب هست .
کارشناس شماره ۱
از چه ترکیب خاکی استفاده کردید و ایا در هنگام تعویض ، خاک اطراف ریشه جدا شده بود ؟ آیا بعد از تعویض گیاه را سیراب کردید ؟
شهین سمیعی
ازخاک کوکوپیت که خاک مخصوص بنفشه هم هست . بله آب دادم وخاک دور ریشه رو هم جداکردم فقط همیشه بعداز تعویض به گل هیومیک اسیدمیدادم ایندفعه نداشتم ندادم .
کارشناس شماره ۱
در هنگام تعویض خاک نباید خاک اطراف ریشه جدا شود مخصوصا زمانی که گیاه پرشاخه باشد این کار باعث بیحالی گیاه میشود و مدت زمان زیادی طول میکشد که گیاه دوباره سرحال شود و گاهی اوقات هم اکثر برگها در اثر صدمات ناشی از این شوک به حالت قبل باز نمیگردند و باید حذف شوند . اگر گیاه بیش از دو روز است که در آب قرار دارد و هنوز برگها یا تعدادی از برگها سرحال نشده ، بهتر است برای اینکه گیاه زودتر شادابی خود را بازیابد ، برگهای اسیب دیده را حذف کنید . خاک کوکوپیت و پرلیت برای کاشت قلمه های هویا مناسب است و برای گیاه بالغ بستر مناسبی نمیباشد . ممکنست گاهی اوقات ، گیاه بالغ بتواند مدتی در ان رشد کند اما در طی زمان کم کم دچار آسیب شده و گیاه واکنش نشان میدهد . اگر با حذف برگهای اسیب دیده ، گیاه سرحال نشد باید ساقه های بلند را نیز کوتاه کرده و از گیاه قلمه تهیه کنید و قلمه ها را دوباره ریشه دار کنید . اجازه ندهید گیاه زیاد در اب باقی بماند و ریشه ها به اب عادت کنند زیرا بعد از انتقال به خاک دوباره گیاه واکنش نشان داده و بیحال خواهد شد . گیاه را در خاکبرگ مرغوب بکارید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. و گیاهی که بیحال است دا در معرض نور زیاد فعلا قرار ندهید . سعی کنید محیط بیش از حد گرم نباشد و تهویه ی محیط هم باید بسیار خوب باشد .