پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

المیرا

تعداد سوال: ۱

مردن بابا ادم ویژه

تعداد بازدید ۴۶

سلام بابا ادم من متسفانه چند وقت پیشا خاکش اب رد نمیکرد و داخل گلدون لجن بست بود و خراب شد بود من قسمت خراب شده رو با چاقو بریدم و گذاشتم داخل اب ریشه زده ولی باز بعضی جاهاش خراب میشه باید دوباره ببرم ایا امیدی بهش هست اصلا چون حتی بچه هم داد ۲ تا بعد میخواستم ببینم چطوری میتونیم باعث بشیم برگش بزرگ تر بشه چون از روزی که خریدم برگ همینطور کوچیک کوچیک تر شد

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۱ ۰۸:۳۳:۴۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . چه مدت گیاه را در آب نگه داشتید ؟

۱۴۰۳-۱۲-۲۱ ۱۰:۲۹:۲۵

المیرا

تعداد سوال: ۱

حدودا ۲ هفته هست ولی پیروز کامنت یکی از دوستان خوندم که گفت بودین داخلش ذغال بندازن منم همینکار کردم امروز نگاه کردم خراب نشد بود ذغالش هم عوض کردم بعد میخواستم ببینم برگای گیاه از ته بزنم که بخوام درشت تر در بیاد اصلا امکان پذیره؟؟

۱۴۰۳-۱۲-۲۱ ۱۰:۴۵:۵۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بابام برای درشت شدن برگها به نور بسیار زیاد نیاز دارد . اگر نور محیط برای این گیاه کافی نباشد برگها ریز میشوند . البته در کنار کمبود نور ، کمبود مواد غذایی نیز می‌تواند باعث کوچک شدن برگها شود ‌ گیاه بیش از حد در اب نگهداری شده . بهتر است گیاه را به خاک منتقل کنید از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. ترکیبی از خاکبرگ و خاکباغچه به نسبت سه به یک و کمی ورمی کمپوست برایش مناسب است . اگر برگهای قدیمی را حذف کنید اما به گیاه نور مورد نیاز و غذای کافی نرسد برگها باز ریز خواهند شد . میتوانید برای تغذیه ی این گیاه از کودهای کامل و کود پتاس و فسفر بالا به تناوب ماهی یکبار از بهار تا اواسط پاییز استفاده کنید.

۱۴۰۳-۱۲-۲۱ ۱۱:۵۹:۵۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@