پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سهیلا برزگر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۹
من یک نخل اریکا 3 روزه که خریدم و این گیاه رو کنار پنجره داخل سالن پذیرایم گذاشتم که صبح ها تا ظهر روی این گیاه نور آفتاب میخوره الان دارم میبینم که برگهاش خصوصا از پایین داره زرد میشه، خیلی نگران این گیاه هستم، نمیدونم بخاطر نور هست اینجوری شده یا دلیل دیگه ای داره، در ضمن من روزی یکبار آب رو غبارپاشی اسپره میکنم روی برگ های این گیاه، ممنون میشم که راهنماییم کنید چیکار کنم که حالش خوب بشه
سهیلا برزگر
تعداد سوال: ۱
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . اریکا گیاهی سایه دوست است و اصلا نباید نور آفتاب روی برگهای این گیاه بیافتد . حتی تابش نور افتاب روی بدنه ی گلدان هم میتواند به گیاه آسیب برساند. اگر در هنگام خرید خاک را تعویض کرده اید باید بعد از انتقال به منزل گیاه را سیراب میکردید و گلدان را در چند روزی در جایی نسبتا سایه و خنک قرار میدادید تا گیاه به محیط جدید عادت کند و بعد گلدان را در محلی که نور نسبتا ملایم داشته باشد و تهویه ی بسیار خوبی داشته باشد قرار میدادید . آبیاری این گیاه را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید . گلدان در مجاورت سیستم های صوتی و تصویری و یا وسایل گرمایشی قرار نداشته باشد . گلدان را از پنجره فاصله دهید به گونه ای که نور روی گیاه نتابد و فقط محیط روشن باشد به گونه ای که محیط گیاه در طول روز نیازی به روشن کردن لامپ نداشته باشد. با شروع فصل گرما حتما با هر چند باری که آبیاری را انجام میدهید یکبار گیاه را از بالا شست و شو دهید تا گیاه کاملا تمیز شود . ونود لکههای قهوه ای رنگ روی ساقه حاکی از وجود نوعی قارچ است که در اثر رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب محیط ایجاد میشود . میتوانید یکبار گیاه را با قارچ کش سمپاشی کنید. سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. د بعد از سمپاشی رطوبت و تهویه را کنترل کنید تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود و سمپاشی موثر واقع شود . نکته ی دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد اینست که در اطراف گیاه فضای خالی به اندازه ی کافی و نسبت به سایز و حجم برگها وجود ندارد . گلدان را با فاصله ی زیاد از دیوار و در محیطی باز تر قرار دهید تا تهویه در اطراف گیاه به خوبی انجام شود .