پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زهره عسکرنژاد

تعداد سوال: ۱

برگ های فیکوس لیراتا داره زرد میشه و رگه های اون قهوه ای میشه و ریزش داره دلیلش چیه و باید چیکار کنم؟ ویژه

تعداد بازدید ۵۱

آبیاری هم ۵ روزی یکبار چک میکنم ک خشک شده باشه

تصویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۵ ۱۳:۴۵:۴۸

زهره عسکرنژاد

دور بعضی برگ ها هم خشک شده

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۵ ۱۳:۴۹:۵۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا یک عکس کامل از گیاه و محیط نگهداری ارسال کنید . و بفرمایید محیط از نظر تهویه چه وضعیتی دارد و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟

۱۴۰۳-۱۲-۲۵ ۲۰:۲۶:۳۶

زهره عسکرنژاد

دور برگ ها اینجوری میشه و ریزش داره خیلی زیاد هر ۵ روز آبیاری داره ولی چک میکنم ک گلدون خشک شده باشه پشت پنجره بود و نور مستقیم داشت ولی یه هفته هست ک جاشو عوض کردم و نور ملایم میخوره بهش

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۰۲ ۱۴:۱۹:۳۳

کارشناس شماره ۱

گرمای زیاد ناگهانی و یا نوسانات دمایی محیط و کمبود رطوبت باعث خشک شدن برگها میشود . فیکوسها گیاهانی هستند که به محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد اما غیر مستقیم نیاز دارند . اگر نور شدید و دما بالا باشد میتواند باعث کاهش رطوبت و خشکی و آسیب دیدن برگها شود . گیاه را در محیطی با نور زیاد اما عیر مستقیم و دمای متعادل بین ۲۰ تا ۲۳ درجه قرار دهید و رطوبترسانی را هم بصورت یکنواخت انجام دهید . زمانی که شدت نور زیاد است روی برگها اب اسپری نکنید . چنانچه محیط نگهداری لیراتا از نطر تهویه و نور و دما و رطوبت شرایط مناسبی نداشته باشد برگها فورا دچار لکه های قهوه ای یا خشک و سیاه شده و میریزند و ساقه هم به مرور از بین میرود . گیاهانی که برگهای ضخیم و بزرگی دارند و گیاهان پهن برگ مانند لیراتا نباید محل نگهداریشان خیلی شلوغ باشد و در اطراف این گیاهان باید فضای خالی به اندازه ی کافی وجود داشته باشد . این گیاهان باید در محیط هایی با سقف بلند و نورگیرهایی بزرگ قرار داشته باشند . در محیطهای کوچک فورا دچار آسیب و بیماری شده و از بین میروند و حتی استفاده ی مداوم از سموم و یا کودهای تقویتی برای مقاومت و نجات گیاه موثر نخواهد بود . بنابراین گلدان را در محیطی مناسب از نظر دما و نور و تهویه قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و گیاه را در زمان آبیاری سیراب کنید . اگر خاک گلدان بیش از حد سبک است حتما انرا تعویض و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید . گلدان را در محیطی باز و بدون مانع در اطراف گیاه قرار دهید و گیاه را به پنجره نیز ، زیاد نزدیک نکنید زیرا تغییرات دمایی محیط کنار پنجره ، روی گیاه و برگهایش اثر میگزارد . کمی که هوا گرمتر شد و مشکل ریزش و آسیب دیدن برگها متوقف شد، ماهی یکبار تا اواسط پاییز گیاه را با کود کلات آهن تغذیه کنید . در تابستان هم گاهی اوقات در زمان آبیاری گیاه را از بالا شست و شو دهید تا برگها کاملا تمیز شوند و گیاه از افت کنه در امان بماند .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کلات آهن
۱۴۰۴-۰۱-۰۲ ۲۳:۰۵:۵۶

زهره عسکرنژاد

جای گلدان رو از پشت پنجره ک نور مستقیم بوده جا ب جل کردم کود آهن هم بهش دادم ولی همچنان داره برگاش میریزه بخور سرد هم میزارم براش

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۰:۲۷:۳۹

کارشناس شماره ۱

احتمالا گیاه با محیط از نظر سایز و یا سایر شرایط سازگاری ندارد لطفا عکس کامل گیاه را و محل نگهداری اش را ارسال کنید .

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۱:۰۵:۵۱

زهره عسکرنژاد

بفرمایید

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۲:۱۳:۵۳

زهره عسکرنژاد

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۲:۱۵:۵۸

کارشناس شماره ۱

بله گیاهی با این سایز نباید در چنین محیطی قرار داشته باشد ، و در چنین محیطی قطعا دچار آسیب شده و متاسفانه از بین خواهد رفت.

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۳۱:۰۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@