پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نسترن محبی

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ های پایینی پیله موآ ویژه

تعداد بازدید ۴۶

سلام وقت بخیر من سه روزه گیاه پیله موآ خریدم فروشنده گلدونش و عوض کرد و چون گلدان ارتفاع دار بود تا نصفه پوکه ریخت البته گلدون پلاستیکی هم هست وقتی آوردم خونه روی برگهاش محلول آمینو اسید اسپری کردم و به گیاه آب دادم از دیروز برگهای پایینی شروع به زرد شدن کردن چه علتی داره؟ گلدون را هم پشت پنجره شمالی گذاشتم.

۱۴۰۳-۱۲-۲۷ ۱۱:۱۴:۲۴

نسترن محبی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۲:۲۰

نسترن محبی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۷ ۱۱:۲۳:۰۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر گیاهی که تازه خریداری شده و خاک ان تازه تعویض شده نیازی به استفاده از امینو اسید یا هیچ ماده ی دیگری اعم از کودها و مواد تقویتی و ضد تنش ها و .. ندارد . ایا نوری که از پنجره عبور میکند روی گلدان میافتد ؟ در زمان آبیاری چه مقدار اب در گلدان ریختید ؟

۱۴۰۳-۱۲-۲۷ ۲۳:۳۲:۵۳

نسترن محبی

سلام وقتتون بخیر. حدود یک لیتر آب دادم .آمینو اسید ضد تنش هم نصف قاشق چایخوری در یک لیتر آب حل کردم روی برگهاش اسپری کردم فروشنده گفت این کار و بکنم. از امروز صبح هم جلوی پنجره شمالی انتقالش دادم.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۱۲-۲۸ ۰۸:۲۶:۲۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

پنجره را روزها باز کنید تا هوای تازه به گیاه برسد . اگر خاک گلدان بیش از اندازه حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد برای گیاه مناسب نیست و باید تعویض شود . برای آبیاری اجازه دهید خاک گلدان با توجه به عمق زیادی که دارد ، نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید حداقل یک سوم از خاک در عمق باید نسبتا خشک شود و بعد گیاه را سیراب کنید . در کف زیرگلدانی پوکه درشت بریزید و گلدان را روی آن قرار دهید تا بین ته گلدان و زیرگلدانی فاصله ایجاد شود و تهویه در ته گلدان به خوبی انجام شود . فعلا از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید و فقط با آبیاری درست و کنترل تهویه ی محیط از گیاه مراقبت کنید . میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. هر چند وقت یکبار گیاه را از بالا آبیاری کنید تا برگها شسته و تمیز شوند . اگر خاک گلدان حاوی کوکوپیت و پرلیت زیادی باشد با توجه به عمقی که گلدان دارد ،رطوبت در ته گلدان افزایش پیدا کرده و ریشه به مرور دچار پوسیدگی میشود . گلدان را در معرض وسایل گرمایشی و سرمایشی ( در روزهای گرم) و یا سیستم‌های صوتی و تصویری قرار ندهید. برگهای زرد شده پایینی را جدا کنید . سعی کنید محیط گیاه نوسان دما نداشته باشد و بیش از حد هم گرم نباشد . اگر در ایام نوروز در سفر هستید گلدان را در محیط کاملا بسته قرار ندهید .

۱۴۰۳-۱۲-۲۸ ۱۵:۱۲:۱۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@