پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

دریا بشیری

تعداد سوال: ۱

بونسای با دونه های لوبیای شکل روی ساقه ویژه

تعداد بازدید ۷۹

سلام وقتتون بخیر بونسای من ریزش برگ شدید داره زردمیشن اونایی که موندن هم مشکل اصلی دونه های لوبیای شکل روی ساقه ی گیاه هست که نمیدونم درمانش چیه؟ چیکارش باید بکنم؟ چرا اینجوری شد؟ لطفا راهنماییم کنید اگر چیزی واسه درمانش دارید لطفا بفرمایید تهیه کنم،مرسی 🙏

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۰۲ ۱۸:۳۵:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر گیاه دچار بیماری و افت شده لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت بوده و محیط نگهداری گیاه از نظر نور و تهویه چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۴-۰۱-۰۲ ۲۳:۰۷:۳۹

دریا بشیری

نورش خوبه کنار پنجره نورگیر قرار داره ولی آبیاریش منظم نبوده گاهی هفته ایی گاهی زودتر لطفا راه درمان و طریقه ی درست نگهداری کردن ازشون بفرمایید ممنونم

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۰:۱۲:۳۰

کارشناس شماره ۱

با توجه به اینکه گیاه ابیاری منظم نداشته است ابتدا باید از سلامت ریشه اطمینان حاصل کنید . گیاه را از خاک خارج کرده و وضعیت ریشه را چک کنید اگر ریشه کاملا پوسیده و یا خشک شده و از بین رفته باشد متاسفانه نمیتوان برای گیاه کاری انجام داد اما اگر بخشهایی از ریشه سالم باشد میتوانید با مراقبت درست گیاه را دوباره احیا کنید . پس اگر فقط قسمتهایی از ریشه آسیب دیده بود ، قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید و خاک را تعویض کنید . سایز گلدان را بزرگ نکنید و سعی کنید سایز گلدان متناسب با حجم ریشه باشد چون بزرگ بودن گلدان نسبت به گیاه و حجم ریشه ، یکی از عوامل مهم در آسیب دیدن ریشه های گیاهان است . بعد گلدان را در محیطی با تهویه ی خوب و پرنور قرار دهید و ابیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد . بعد از کاشت یکبار با سم قارچ کش گیاه را سمپاشی کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. بعد از ان سعی کنید با آبیاری منظم و کنترل رطوبت و دما ، از گیاه مراقبت کنید . ی‌ماه بعد از کاشت به گیاه را با کود فسفر بالا برای توسعه ی ریشه تغذیه کنید . لکه های سیاه را هم از روی تنه بردارید . بونسای جینسینگ به محیطی با تهویه ی خوب و نور زیاد غیر مستقیم و آبیاری منظم نیاز دارد . اگر محیط و شرایط نگهداری مناسب نباشد دچار بیماری قارچی و یا پوسیدگی شده و به مرور از بین میرود . متاسفانه زمانی که تنه چروک و یا نرم شود و یا گیاه ریشه های خود را از دست بدهد گیاه دوام چندانی نخواهد داشت و پس از مدتی از بین خواهد رفت . کوددهی با کود کلات آهن در سرسبزی گیاه بسیار موثر است .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش (Fungicide)
۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۱:۰۴:۲۰

دریا بشیری

ممنونم ،اون دونه های سیاهی که روش دراومده رو از ساقه جدا کنم؟ اگه جواب مثبته لطفا بفرمایید به چه طریقی جدا کنم؟

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۱:۳۲:۱۹

دریا بشیری

مرسی متوجه شدم فرمودین جدا کنم اون دونه های سیاه رو فقط چطوری؟ با جسم تیز یا دستمال و ...؟

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۰۱:۳۳:۵۶

کارشناس شماره ۱

بله با یک چاقوی یکبارمصرف جدا کنید و اگر ساقه کمی زخمی شد روی محل زخم کمی پودر زغال بزنید

۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۱۲:۳۲:۴۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@