پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محبوبه حاجی یی
تعداد سوال: ۱۳
تعداد بازدید ۵۶
سلام روزتون خوش من گل سانسوریا برام هدیه آوردن در گلدان استوانه ای بلند بود که حدود ۳ سال در اون بود ولی دقت کردم آنگار رنگ برگ ها دور اش تغیر کرده که چند روز پیش گلدان را عوض کردم ولی زمان عوض کردن انگار ریشه ها در خاک موند با اینکه با احتیاط انجام دادم حالا ریشه آسیب نخورده و گلدون را کوچک کردم ولی اینکه چرا خاک گلهام پشه زده من که کم به گل هام آب میدم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . علت پشه زدن خاک میتواند دما و رطوبت بالا و خاک نامناسب باشد . خاک را تعویض کرده و از خاک مخصوص سانسوریا استفاده کنید. سایز گلدان را بزرگ نکنید تا گیاه زودتر به پاجوش دهی برسد . بین دو آبیاری حتما اجازه دهید خاک نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. با توجه به اینکه سانسوریا ابلق میباشد انرا حتما در مکانی پرنور با تهویه ی خوب قرار دهید تا گیاه سبز رنگ ، نشود و به همین صورت ابلق رشد کند . در نزدیکی طوقه ی گیاه هم نشانه های بیماری قارچی مشاهده میشود . یکبار بعد از کاشت گیاه را با قارچ کش سمپاشی کنید سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. بعد از ان با کنترل رطوبت و تهویه و دما از پیشرفت و شیوع مجدد بیماری قارچی جلوگیری نمایید .
محبوبه حاجی یی
تعداد سوال: ۱۳
سلام من گل سانسوریا را که چندی پیش خدمتتون گفتم کاشته بودم والان نگاه کردم دیدم برگ کوچک پایین زرد شده میترسم بقیه آن هم همین طور بشه البته بگم چون گل را کاشته بودم قارچ کش که گفته بودید استفاده نکردم و اینکه آیا میشه از قارچ کش دیگه استفاده کرد
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
بله میتوانید از قارچ کشی که در دسترس دارید استفاده کنید . اما این نوع زرد شدن بعد از کاشت مربوط به دمای نامناسب یا نوسانات دمایی و یا تهویه ی نامناسب محیط یا آبیاری نادرست میباشد . البته اگر گیاه اکثر ریشه های خود را از دست داده باشد نیز ممکنست در اوایل کاشت یک الی دو برگ زرد کند و وقتی ریشه زایی انجام و ریشه ها قویتر شدند گیاه به رشد نرمال خود ادامه میدهد .