پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ali baradaran
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۹
برگ های برگ انجیریم در حال زرد شدن هستن
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر محل نگهداری ، اصلا مناسب این گیاه نیست لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری و رطوبترسانی به چه صورت است و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟
ali baradaran
سلام وقت بخیر تقریبا هروز اب اسپری میکنم به برگ ها ابیاری هم روزشو دقیق نمیدونم خاکش و چک میکنم بعد حدود یه بطری اب بهش میدم از پایین هم نگاه میکنم که حتما کمی اب خارج شده باشه
کارشناس شماره ۱
برگ انجیری پنجه شیری گیاهی رطوبت دوست و آبدوست و نور دوست است و با توجه به برگهای بزرگی که دارد به فضای بزرگتری برای نگهداری نیاز دارد . این گیاه باید در کنار پنجره های بزرگ نورگیر که در جهت جنوب باشد قرار داشته باشد کمبود نور مهمترین عامل در ضعیف و کوچک شدن و رشد نامتعادل برگهای جدید میشود . افراط و تفریط در آبیاری میتواند باعث زردی برگها و آسیب دیدن انها شود . گلدان را در محلی قرار دهید که بسیار پرنور باشد و تمام قسمتهای گیاه به اندازه ی کافی نور دریافت کند . بهتر است برای تامین رطوبت برای گیاه جزیره بسازید . اگر ریشه های هوایی گیاه از گلدان خارج شده انرا به سمت خاک هدایت کنید تا بتواند اب و مواد غذایی را دریافت کند . محل نگهداری گیاه باید کاملا باز و بدون مانع ( دیوار و یا مبلمان و یا سایر لوازم خانگی و .. ) باشد و در اطراف گیاه کاملا فضای خالی و ازاد باشد و تهویه ی محیط هم باید بسیار عالی باشد . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را آبیاری نمایید و آنرا کاملا سیراب کنید . البته بهتر است در زمان آبیاری گلدان را به حمام برده و آبیاری را از بالا انجام دهید تا گیاه کاملا مورد شست و شو قرار بگیرد و برگها علاوه بر تمیز شدن رطوبت مورد نیاز را نیز دریافت کنند مخصوصا اگر محیط گرم و خشک باشد . از دادن هر نوع کود به گیاه خودداری کنید و اگر خاک گلدان سبک و یا حاوی کوکوپیت و پرلیت است آنرا تعویض و از ترکیب خاکبرگ و پیتماس استفاده کنید بافت خاک برای این نوع برگ انجیری با این سایز باید متوسط باشد . محیط نگهداری نباید به هیچ وجه نوسان دما داشته باشد و یا بسته و بدون تهویه باشد . گلدان را بمدت یک ساعت در ظرف اب قرار دهید تا تشنگی احتمالی گیاه برطرف شود . آیا روی ساقه و یا برگها اثری از آفت مشاهده میکنید؟
ali baradaran
پنجره رومقداری برای تهویه باز میزارم نور خوبی هم داره یک سال و نیم هست که دارم بله متاسفانه فضا کوچکه و امکان بردن به حمام نیست براش جزیره درست میکنم آفتی هم ندیدم امکان داره زردی برگهاش برای مقدار کود زیاد باشه دو سه هفته پیش کود سه بیست دادم
کارشناس شماره ۱
بله کوددهی زیاد هم میتواند باعث زردی برگها شود . این گیاه اگر نور مناسب دریافت کند و خاک خوبی داشته باشد و شرایط نگهداری اش مناسب باشد نیاز چندانی به کوددهی ندارد و به خوبی رشد خواهد کرد . میتوانید برای اینکه سایز گیاه متناسب با محیط شود تعدادی از برگهایش را حذف کنید میتوانید برگهای قدیمی که اسیب دیده اند و برگهایی که در حال زرد شدن هستند را حذف کنید تا گیاه کمی سبک شود، هر چند این نوع برگ انجیری به دلیل برگهای بزرگی که دارد باید حتما در فضای بزرگتر و بازتری قرار داشته باشد در غیر اینصورت به مرور دچار آسیب میشود .