پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟ پنجره در چه جهتی قرار دارد؟ آیا به گیاه کود میدهید؟ آخرین باری که خاک تعویض شده چه زمانی بوده؟
سید حمید فاطمی
تعداد سوال: ۱
سلام ابیاری هفته ای یکبار به صورت کامل که اب از ته گلدان خارج میشود سه ماه پیش خاک وگلدان تعویض شده در این مدت فقط بیست روز پیش قارچ کش حل وابیاری شده .جهت پنجره تقریبأ رو به غرب با دریافت نور افتاب نیم ساعته در طول روز ( نور گیری خیلی زیاد نیست )
سید حمید فاطمی
تعداد سوال: ۱
سلام راهنمایی بفرمایی یک سوال مربوط به کاربری خودم دارم کجا مطرح کنم
کارشناس شماره ۱
افراط و تفریط در ابیاری و تهویه ی نامناسب محیط و نور کم از مهمترین عوامل ریزش برگها میباشد . بین دو آبیاری اجازه دهید خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید و گیاه را سیراب کنید. میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید. این گیاه به نور زیاد نیاز دارد و حداقل باید ۶ ساعت در روز نور کافی از پنجره ی جنوبی دریافت کند . گلدان را به محیطی با نور بیشتر منتقل کنید و ابیاری را نیز حتما با تست کردن خاک انجام دهید و زمانی که خاک خیس است از ابیاری گیاه خودداری کنید . بعد از توقف یا کند شدن ریزش برگها ، گیاه را ماهی یکبار با کود کلات آهن تغذیه کنید و اوایل پاییز کوددهی را قطع کنید . در پاییز نیز یک الی دو نوبت گیاه را با کود فسفر بالا تقویت کنید . در تصویر ، سطح روییِ خاک تغییر رنگ داده است اگر روی سطح خاک تغییر رنگ داده است این امر بعلت کیفیت اب ِ آبیاری میباشد که این موضوع نیز میتواند باعث آسیب دیدن گیاه شود بهتر است یک لایه از سطح رویی خاک را بردارید و خاک تازه جایگزین کنید .
کارشناس شماره ۱
لطفا از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید تا رسیدگی کنند .