پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فهیمه

تعداد سوال: ۱

سلام وقت بخیر من بونسایم رو تقریبا یک ساله دارم تو این یک ساله مرتب داره برگ میریزه با توجه به اینکه بندرعباس زندگی میکنم گیاهم رو توی حیاط بزارم؟ چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟ ویژه

تعداد بازدید ۴۰

گاهی برگ جدید میزنه ولی همونطوری که کوچیک هستند میریزه احساس میکنم شاخه هاش خشک شدن و سبزی شون کم شده

۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۱۶:۳۵:۰۵

فهیمه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۱۶:۳۷:۳۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است و محیط گیاه از نظر نور و تهویه چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۴-۰۱-۲۹ ۲۱:۳۷:۲۹

فهیمه

هر ۱۰ روز یک بار آبیاری انجام میدم پشت پنجره گذاشتم تقریبا بیشتر ساعتای روز بهش نور میخوره

۱۴۰۴-۰۱-۳۱ ۲۰:۳۵:۰۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

مهمترین علت ریزش برگها افراط و تفریط در آبیاری و نور کم و تهویه ی نامناسب محیط و گاهی وجود افت و بیماری و خاک نامناسب است . اگر تنه ی گیاا نرم یا چروک شده بهتر است گیاه را از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه را چک کنید . آبیاری باید زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و قبل از آبیاری حتما خاک را با سیخ چوبی تست کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. روی ساقه و زیر و روی برگها را با دقت بررسی کنید و اگر افت یا مورد غیر طبیعی مشاهده میکنید تصویر انرا ارسال کنید تا سم مناسب خدمتتان معرفی شود. گلدان را به کنار پنجره ی نورگیر ترجیحا جنوبی قرار دهید و حداقل نیمی از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. اگر در این مدت خاک تعويض نشده، بهتر است خاک را تعویض و در حین انجام اینکار وضعیت زهکش ته گلدان را نیز چک کنید . ساقه های خشک را حذف کنید. بعد از انجام اقدامات لازم و کند و یا متوقف شدن ریزش برگهای گیاه ، هر سه هفته یکبار گیاه را با کود کلات آهن تغذیه کنید تا دوباره سرسبز شود . کوددهی را اواسط پاییز قطع کنید.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کلات آهن
۱۴۰۴-۰۱-۳۱ ۲۳:۱۰:۳۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@