پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
N.fiuz
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۸
سلام.حدودا نیمه اسفند گیاه آمستل خریدیم،به توصیه فروشنده روز اول با هیومیک آبیاری کردم و باآمینو غبار پاشی.از آبیاری دوم به بعد ریزش برگ های گیاه زیاد شد و نوک سوزی پیدا شد....برگ های جوان و قدیمی باهم ریزش دارن،کنار پنجره ی جنوبی با نور متوسط رو به کم قرار داده،از بعد ریزش برگ ها آبیاری رو کمتر کردم و هروقت که حدود ۵،۶سانت خاک خشک میشه آب میدم،دستگاه بخور سرد هم هفته ای دو سه روز حدود نیم تا یک ساعت روشن میکنم.ریزش برگ هاش الان به ۷،۸تا رسیده ولی درعین حال رشد جوانه ها و برگ های جدیدش هم خوبه.مشکلش چی میتونه باشه؟امروز هم داخل خاک گلدون دوتا موجود خیلی ریز دیدم یکی شبیه کرم و یکی شبیه شپش تقریبا اطراف برگها رو نگاه کردم. آلوده به شپشک آرد آلود نبود حدودا تا الان بالای ۴۰،۵۰ تا برگ ریزش داشته و گیاه خلوت شده.یک بار دیگه هم با کود بیورادیکانت آبیاری کردم.آبیاریش در حدی هست که چند قطره آب از پایین گلدون خارج بشه.داخل عکس مکان نگه داریش مشخصه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . این گیاه به محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد و آبیاری منظم و کافی نیاز دارد . کمبود نور و افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط باعث ریزش برگها و شیوع بیماری در گیاه میشود . گیاهی که تازه خریداری شده به کورپاشی نیازی ندارد و استفاده ی نادرست از کود ها در زمان نامناسب و زمانی که گیاه نیازی به کود ندارد میتواند گیاه را دچار تنش و شوک کند . نوری که از پنجره به گیاه میرسد کافی نیست . گلدان را در کنار پنجره ی جنوبی با پرده های کاملا کنار زده در روز ، قرار دهید و حداقل نیمی از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد . قبل از آبیاری خاک را از نظر خشکی تست کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را سیراب کنید. اگر در زمان خرید، خاک گلدان را تعویض کرده و از کوکوپیت و پرلیت استفاده کرده اید باید خاک را مجددا تعویض کنید زیرا این گیاه در چنین خاکی دوام نمیآورد . ترکیب خاک برگ به همراه کمی پیتماس برای این گیاه مناسب است . استفاده ی زیاد از کود نیز میتواند موجب اختلال در رشد گیاه شود . زمانی که ریزش برگها کاملا متوقف شد برای سرسبزی گیاه ، فقط ماهی یکبار از کود کلات آهن استفاده کنید و کوددهی را اوایل پاییز قطع کنید . میتوانید ساقه های بالایی گیاه که برگهایش را از دست داده هرس کنید و گیاه را وادار به جوانه زایی کنید .
N.fiuz
تعداد سوال: ۱
برای کرم های ریزی که داخل خاک هستند چه کاری باید انجام بدم؟؟؟ تعدادشون زیاده و دو سه تا هزارپا هم دیدم.خاک رو خود گل فروشی عوض کردن و ترکیبش نه خیلی سبکه نه خیلی سفت.برای تهویه هم کولرگازی روشنه آیا تاثیر نداره؟ و اینکه پنجره روشن تری نداریم?♀️
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
کولر گازی میتواند دمای محیط را کنترل کند و منظور از تهویه برای این گیاه، رساندن هوای تازه به گیاه است. و همچنین وجود کولر گازی در محیط برای گیاهان میتواند آسیب زا باشد . مخصوصا در محیط های کوچک و زمانی که گیاه در معرض کولر قرار داشته باشد. برای حشرات و موجودات داخل خاک میتوانید از سموم حشره کش مانند دیازینون و یا سوین استفاده کنید اما مشکل گیاه به دلیل وجود این موجودات در خاک نیست بلکه گیاه مشکل تهویه دارد و شرایط نگهداری اش مناسب نیست . بنابراین بهتر است گیاه را به محیط مناسبتری از نظر نور و تهویه منتقل کنید. در غیر اینصورت متاسفانه گیاه از بین خواهد رفت.