پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ز اسلامی

تعداد سوال: ۱

ریزش و زرد شدن برگ آمستل ویژه

تعداد بازدید ۲۹

با سلام و احترام گیاه آمستل رو اواخر اسفند خریداری کردیم، لازم به ذکره که گلدانش تعویض نشده و داخل گلدان بزرگ جاسازی شده، برگهای پایینی گیاه زرد میشن ک سپس قهوه ای، و امروز مشاهده کردم نوک برگهای بالا قهوه ای و زرد شدن، تقریبا هر روز مه پاشی انجام میشه، با توجه به‌ انتخاب محدودیت تعداد در تصاویر امکان انتخاب تصویر بیشتری نبود و این عکس و انتخاب کردم تا موقعیت گلدان بهتر مشخص باشه، با بزرگنمایی برگهای زرد پایین و بالا قابل مشاهده است

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۲-۱۷ ۱۳:۲۷:۰۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ و در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟ آیا پرده همیشه به همین مقدار کنار زده میشود؟

۱۴۰۴-۰۲-۱۷ ۱۴:۲۷:۲۱

ز اسلامی

تعداد سوال: ۱

آبیاری دو بار در هفته، و با سیخ چوبی که پای گلدان هم مشاهده میفرمایید خاکش چک میشه و آبیاری انجام میشه ، پرده هم به همین‌ مقدار ، البته یک روز کنار کشیده بود فک کردم ممکنه از این مساله سوخته باشه برگها که سعی کردم کمتر آفتاب بخوره کودجلبک مناسبه؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۰۸:۰۵:۱۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

مهمترین عامل در سوختگی نوک برگ خشکی و گرمای محیط یا نوسانات ناگهانی دمایی است. گیاه بیش از حد به دیوار نزدیک است محیط اطراف گیاه باید کاملا باز باشد . نور محیط نیز کافی نیست زیرا برگهای بالای در حال ضعیف شدن هستند اگر نور کافی به گیاه نرسانید رفته رفته ریزش برگها شروع شده و گیاه اکثر برگهای خود را از دست میدهد . گلدان را در موقعیتی قرار دهید که حداقل ۵۰ سانت از تمام جهات چه از بالا و چه طرفین ، گیاه کاملا ازاد باشد و برگها کاملا ازاد بوده و مانعی در اطراف انها تا فاصله ی ۵۰ سانتی وجود نداشته باشد . کود جلبک نیاز ندارد . وقتی محیط گیاه و شرایط محیطی مناسب شد با کود کلات آهن ماهی یکبار گیاه را تغذیه کنید . در پاییز کوددهی را قطع کنید.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کلات آهن
۱۴۰۴-۰۲-۲۶ ۱۲:۲۶:۰۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@