پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ابراهیم لشگری نژاد

تعداد سوال: ۱

سلام من ۳روز فروشگاه نبودم کاکتوسی پژمرده شده چجوری میتونم نجاتش بدم خیلی برام مهمه ویژه

تعداد بازدید ۱۱

من اول ماه بهش آب دادم جاشم هفته پیش عوض کردم که بیشتر نور بخوره نمیدونم چرا اینجوری شد یهویی

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۴-۱۶ ۱۲:۵۱:۲۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . گیاه را به هوای ازاد و تراس سایه منتقل کنید . قسمتهایی از ساقه را که نرم با ابکی یا اسیب دیده را حذف کتید زیرا ترمیم نمیشود . اگر بیشتر قسمتهای ساقه اسیب دیده و نرم شده بهتر است فقط از قسمتهای سالم قلمه بگیرید و در خاک جدید ریشه دار کنید و باقی گیاه را که کاملا آسیب دیده و نرم شده دور بیاندازید . افوربیا ها گیاهانی هستند که به محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد نیاز دارند و بهتر است در بهار و تابستان در تراس نیمسایه نگهداری شوند. و به آبیاری متوسط نیاز دارند. افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط باعث بروز بیماری قارچی و پوسیدگی گیاه میشود. ابیاری این گیاه در بهار و تابستان باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. آبیاری در فصول سرد و زمستان که گیاه در حال استراحت است باید به شدت کم شود .

۱۴۰۴-۰۴-۱۶ ۲۱:۲۹:۱۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@