پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مریم سلگی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۵۹
سلام گل بونسای من چند ساله که ازش مراقبت میکنم شاداب و سرحال بود تا اینکه پشه های ریز سیاه رنگی توی گلدونش دیدم و سم مالاتیون دادم بعد از دادن سم حدود ۲۰ روز تمام برگ هاش ریخته شدن و الان هم کود آمینواسید هفته ای یک بار به برگ هایش اسپری میکنم چند تا برگ جدید در آورده ایا کار درستی انجام میدم ؟ و چیکار کنم که شاخه های خشکش دوباره پر برگ بشن ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
تصویر گیاه ارسال نشده لطفا دوباره ارسال کنید یا تصویر گیاه را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در سایت بارگزاری شود.
کارشناس شماره ۱
از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید و عکسها را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب محیط و نوسان دمای محیط میتواند باعث فعالیت حشرات در خاک شود . لارو برخی حشرات از ریشه و یا برگها تغذیه کرده و گیاه را دچار اسیب میکند . گلدان را در محیطی پرنور با تهویه ی عالی قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. کوددهی را متوقف کنید . اگر مدت زیادی است که خاک یا گلدان تعویض نشده بهتر است خاک را تعویض کنید . برای آبیاری اجازه دهید حداقل یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. اگر شرایط محیطی از نظر دما و تهویه و رطوبت کنترل نشود سمپاشی موثر نخواهد بود و گیاه مجددا دچار آفت و آسیب میشود .
کارشناس شماره ۱
پوکه های روی سطح خاک را بردارید و سطح خاک را کمی زیرو رو کنید. گلدان را در کنار پنجره ی جنوبی و آفتابگیر قرار دهید و حداقل ۶ الی ۸ ساعت در روز با باز کردن پنجره ها به گیاه هوای تازه برسانید . اگر داخل خاک هنوز پشه مشاهده میکنید دوبار با فاصله ی دو هفته گیاه را با سم دیازینون سمپاشی کنید. سمپاشی هم روی گیاه و هم در خاک انجام شود . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. تا برطرف شدن کامل حشرات ، از هیچ نوع کود و یا مواد تقویت کننده ای استفاده نکنید. بعد از دفع حشرات، ماهی یکبار گیاه را با کود کلات آهن تغذیه کنید. و تا اواسط پاییز اینکار را انجام داده و سپس کوددهی را قطع کنید . آبیاری را نیز حتما طبق موارد بیان شده در کامنت قبلی انجام دهید . سرشاخه های گیاه را نیز کمی هرس کنید تا روند رشد گیاه و جوانه و برگزایی سرعت بیشتری پیدا کند . مراقب باشید که تنه ی گیاه باید همیشه سفت باشد و اگر تنه شروع به نرم شدن کرده باشد باید حتما گیاه را از خاک خارج و وضعیت ریشه را چک کنید. و اگر ریشه در حال پوسیدگی باشد باید اقدامات لازم مانند هرس کردن و حذف قسمتهای آسیب دیده ی ریشه را انجام داده و گیاه را دوباره در خاکی تازه و گلدانی کم عمق با زهکشی عالی بکارید .
مریم سلگی
تعداد سوال: ۲
خیلی ممنون
کارشناس شماره ۱
موفق باشید