پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

عطیه غریبی

تعداد سوال: ۲

کاج نانا ویژه

تعداد بازدید ۱۴

سلام وقت بخیر کاج نانا من انگار یکم خشک و بی حال شده و برگاش دست میزنم بعضیاشون میریزن یکم یمدت تو ابیاریش بی دقتی کردم نمیدونم این خزه و سنگ هایی که روی خاکه براش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ زه کشی خاک هم سفت هست ولی اب میدم از زیر گلدون کتامل خارج میشه نورم از پشت پنجره کامل میگیره بعید میدونم آفت هم داشته باشه میشه لطف کنید کمک کنید احیاش کنم ؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۴-۲۰ ۲۰:۳۳:۳۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر کاج ها و سروها گیاهانی مناسب فضای آزاد هستند و نمیتوانید از انها در محیط داخل آپارتمان بصورت مداوم نگهداری کنید . خشک شدن و ریزش برگها میتواند در اثر نوسانات دمایی محیط و افراط و تفریط در آبیاری و گرم و خشک بودن و تهویه ی نامناسب محیط و یا شیوع آفت و بیماری باشد . گیاه را به تراس سایه منتقل کنید . آبیاری را غروب و با خشک شدن خاک انجام دهید. شاخه‌های خشک شده را حذف کنید . تزئینات روی سطح خاک را بردارید و اگر خاک گلدان بیش از حد سبک است خاک را تعویض و از خاک باغچه با زهکشی خوب استفاده کنید. خاک گلدان نباید حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد. اگر روی گیاه آفت مشاهده میکنید تصویر آفت را ارسال کنید تا سم مناسب خدمتتان معرفی شود.

۱۴۰۴-۰۴-۲۰ ۲۳:۰۸:۰۷

عطیه غریبی

تعداد سوال: ۲

یعنی کامل روی خاک خزه و سنگ ها برداشته بشه؟ راه پله پرنوری که پنجره باز هم داشته باشه خوبه؟

۱۴۰۴-۰۴-۲۱ ۲۰:۲۱:۰۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بله کاملا پوشش روی سطح خاک را بردارید . اگر راه پله به گونه ایست که هوای تازه کاملا در ان جریان دارد و محیطی بسته و محدود نباشد و نور زیاد داشته باشد . بله میتوانید گلدان را در انجا قرار دهید .

۱۴۰۴-۰۴-۲۱ ۲۰:۲۸:۵۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@