پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ماریه کریمی

تعداد سوال: ۱

خم شدن گل آفوربیا ویژه

تعداد بازدید ۴

سلام.گل آفوربیای من خیلی قدش بلند شده و چند روزه شاخه هاش کلا خم شده .باید چیکارش کنم؟ آیاساقه هارو قطع کنم قلمه بزنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۴-۲۶ ۲۱:۳۷:۲۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر بله با وضعیت ی که گیاه دارد بهتر است قلمه زده شود ‌ اين گیاه باید در بهار و تابستان در هوای آزاد نگهداری شود و در محیط اپارتمان و داخل منزل دچار آسیب و بیماری میشود . به نور زیاد و محیطی با تهویه ی عالی و آبیاری متوسط نیاز دارد یعنی بین دو آبیاری باید حتما اجازه بدید خاک نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید. قلمه های ۱۵ الی ۲۰ سانتی از گیاه تهیه و انها را در گلدانهایی جداگانه در بستر ماسه نرم بکارید . آبیاری قلمه ها در حد رطوبترسانی انجام شود. قبل از کاشت قلمه ها اجازه دهید چند ساعت گیاه در هوای آزاد بماند تا ته قلمه پینه ببندد . گلدان قلمه ها را در سایه قرار دهید و در این اوقات گرم سال ابیاری را در هنگام عصر انجام دهید .

۱۴۰۴-۰۴-۲۶ ۲۳:۳۶:۴۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@