پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محدثه ناصری
تعداد سوال: ۱۳
تعداد بازدید ۴۰
سلام خسته نباشید من نزدیک به دوهفته گیاه رو آبیاری نکردم و به شخص دیگه ای سپردم متاسفانه بعد از اینکه آمدم دیدم که پشه های ریز در خاک گیاه هستن و بعضی از برگ های گیاه رو به زردی میره چه کاری میتونم براش انجام بدم ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . رطوبت و دمای بالا و تهويه ی نامناسب و شرایط نامناسب نگهداری محیطی باعث فعالیت پشه ها شده است . میتوانید از سم دیازینون برای از بین بردن پشه ها استفاده کنید اما اگر روند زردی برگها سریع است بهتر است گیاه را از خاک خارج و وضعیت ریشه را چک کنید و اگر ریشه دچار پوسیدگی یا آسیب بود قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید. و بعد گیاه را مجددا در خاک تازه بکارید . در اینصورت نیازی به سمپاشی نیست زیرا با تعویض خاک و کنترل رطوبت و دما و ابیاری درست ، از مزاحمت پشه ها رها میشوید . اما اگر روند زرد شدن برگها سریع نیست ، نیازی به خارج کردن گیاه از خاک و چک کردن ریشه نیست و با سمپاشی و کنترل ابیاری و رطوبت و دما میتوانید پشه ها را دفع کنید . اگر تعداد پشه ها زیاد است سمپاشی را در دو نوبت با فاصله ی دو هفته انجام دهید. سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور زیاد انجام ندهید. بهتر است سمپاشی در زمان عصر انجام گیرد . از کوددهی فعلا خودداری کنید .
محدثه ناصری
سلام،من دیروز خاک گیاه روتعویض کردم وبلافاصله بعد از حدودا نیم ساعت بهش آب دادم طوری که نصف لیوان آب از گلدون خارج شد ولی امروز متاسفانه همونطور که در عکس براتون میفرستم ساقه ها افتاده شدن با اینکه امروز به مدت دوساعت گیاه رو در آب قرار دادم
محدثه ناصری
و سه پیمانه بهش آب دادم ،باز هم امروز میتونم بهش آب بدم ؟چه زمانی به خصوص اینکه گیاه افتاده شده باید آبیاری کنم ؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر سعی کنید محیط نگهداری کمی خنکتر باشد ( گیاه روبروی کولر نباشد اما محیط خنک باشد ) . اگر در زمان تعویض گلدان مشاهده کرده بودید که ریشه اسیب دیده ، باید به گیاه زمان دهید تا به مرور ریشه ترمیم شود و با ترمیم ریشه ، رفته رفته بیحالی گیاه نیز برطرف خواهد شد . اما در مورد ابیاری ، با توجه به اینکه گیاه بمدت دو ساعت در اب قرار داشته پس تشنگی احتمالی گیاه، حدودا برطرف شده بنابراین از این زمان به بعد ابیاری را طبق روال معمول یعنی همزمان با خشکی نسبی یک سوم از خاک گلدان ، انجام دهید اما در زمان ابیاری حتما گیاه را سیراب کنید .
محدثه ناصری
سلام خسته نباشید ،میخواستم بگم من امروز گیاه را دوساعت داخل آب قرار دادم اما هیچ تاثیری روش نداشته حتی وضعیتش بدتر شده گیاه افتاده تر شده چیکار کنم عکسش رو براتون در واتساپ میفرستم
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر گیاه را از خاک خارج کرده و مدتی در اب نگهدارید . برگهای بزرگتر را حذف کنید تا گیاه زودتر سرحال شود . اب را هر روز تعویض کنید و اجازه ندهید آب گلدان گرم شود . یک تکه زغال در آب قرار دهید . گلدان آب ی که حاوی گیاه است را در کنار پنجره ی نورگیر قرار ندهید . وقتی گیاه را از خاک خارج کردید ساقه ی انتهایی را چک کنید اگر ساقه ی انتهایی نرم شده حتما قسمتهای نرم را حذف کنید و یک ساعت گیاه را در هوای ازاد بگزارید تا رطوبت اضافی ان از بین برود و بعد داخل گلدان آب ، قرار دهید .
محدثه ناصری
سلام خسته نباشید ،من گیاه رو از خاک برداشتم و در آب گذاشتم خداروشکر این چند روزه حالش بهتر شد اما میخواستم بگم دوتا از ساقه ها که در این چند روزه در آب گذاشتم ،ساقشون نرم و سیاه شده ،تصویری که براتون میفرستم قسمتی هست که باقی مونده چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر این ساقه ها که قسمتهایی از ان نرم شده در حال از بین رفتن است و چون ساقه کوتاه است و با حذف قسمتهای نرم شده چیزی از ان باقی نمیماند بهتر است انها را دور بیاندازید . اجازه ندهید به هیچ وجه اب گلدان گرم شود . و فقط ساقه هایی را که کاملا سفت و محکم باشد نگه دارید . در زمان کاشت در گلدان ، سایز گلدان را بسیار کوچکتر از گلدان قبلی انتخاب کنید و از خاکی با کیفیت بهتر استفاده کنید.