پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

هاله بنی اسد

تعداد سوال: ۱

پوسیدگی برگ ها علیرغم آب دهی مناسب ویژه

تعداد بازدید ۵۵

سلام حدود 6ماهه یه سانسوریا ابلق دارم.از وقتی خریدم تا دو روز پیش به سرعت پاجوش های جدید می زد و گلدونم پر و خوشگل شده بود.2روز پیش دیدم برگ ها از ریشه قهوه ای شدن و جدا میشن.متاسفانه گلدون تقریبا خالی شده.من هفته ای یک بار آب دادم چکارش کنم؟

۱۴۰۴-۰۵-۱۸ ۱۴:۰۳:۰۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید.

۱۴۰۴-۰۵-۱۸ ۲۲:۱۷:۵۶

هاله بنی اسد

تعداد سوال: ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۱۲:۳۷:۱۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

گیاه دچار بیماری شده است . گیاه را از خاک خارج کنید و اگر ریشه و ساقه ی انتهایی کاملا اسیب دیده انرا حذف و دور بیاندازید . و گیاه را دوباره ریشه دار کنید . اگر کل ساقه دچار این اسیب شده چاره ای ندارید جز اینکه از برگها ی سالم قلمه بگیرید و آنرا ریشه دار کنید . افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط و نوسانات دمایی ، باعث شیوع بیماری قارچی و پوسیدگی در گیاه میشود . از خاک قبلی استفاده نکنید . چون شدت اسیب زیاد است سمپاشی چندان موثر نخواهد بود و بهتر است قسمتهای سالم گیاه را مجددا ریشه دار کنید . سایز گلدان را کوچک انتخاب کنید تا گیاه دچار پوسیدگی نشود .

۱۴۰۴-۰۵-۲۱ ۱۳:۴۲:۱۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@