پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

marjan

تعداد سوال: ۱

سیاه شدن برگ های نخل ماداگاسکار ویژه

تعداد بازدید ۴۵

سلام وقتتثن بخیر من دو هفتس یک نخل ماداگاسکار خریدم نورش خوبه کنار پنجرس در پنجره ام بازه همش الان برگاش شروع به سیاه شدن کردن لکه های سیاه میوفته روش دلیلش چیه و راه درمانش

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۲۳ ۱۳:۲۲:۲۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی ناکافی و نامناسب محیط یا خاک گلدان ، نوسانات دمایی باعث بروز پوسیدگی و بیماریهای قارچی و باکتریایی در این گیاه میشود . نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟ پنجره در چه جهتی قرار دارد ؟ لطفا یک عکس کامل از گیاه و موقعیت نگهداری اش نسبت به پنجره ، ارسال کنید .

۱۴۰۴-۰۵-۲۳ ۱۶:۴۰:۵۲

marjan

تعداد سوال: ۱

من کلا دو هفتس این گیاه رو خریدم جلوی پنجره جنوبیه و با پرده نازک نور رو فیلتر میکنم و همیشه پنجره بازه کلا دو بار ابیاری کردم روزی که خریدم اوردم خونه و ۱۲روز بعدش تهویه هواش خیلی خونه چون پنجره بازه همنجوری که تو تصویر هست نورشم خوبه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۲۳ ۲۰:۳۹:۵۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

این گیاه در بهار و تابستان به نور مستقیم خورشید نیاز دارد. اما اگر گیاه را به یکباره در معرض نور شدید خورشید قرار دهید برگها دچار سوختگی می شوند . ۶مچنین به محیطی با هوای تازه و تهویه ی عالی نیاز دارد پنجره ای که دارای پرده است نمیتواند نیاز این گیاه را از نظر نور و تهویه تامین کند به عمین علت دچار آسیب میشود و اگر در محیطی:مناسبتر قرار داده نشود علاوه بر سیاهی و ریزش برگها ، تنه هم رفته رفته نرم شده و گیاه کلا از بین میرود ‌ آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را آبیاری نمایید باید حداقل نیمی از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شود و بعد آبیاری انجام شود. افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط باعث بروز لکه برگی و بيماري هاي قارچی و پوسیدگی گیاه میشودکه با رعایت کردن موارد فوق میتوانید از پیشرفت آسیب جلوگیری کنید . گلدان را در کنار آشپزخانه و یا سیستم های صوتی و تصویری و یا روبه روی کولر قرار ندهید . موقعیت پنجره و گیاه در تصویر مشاهده شده است . این موقعیت نمیتواند نیاز این گیاه را از نظر نور تامین کند . نکته ی دیگر استفاده از گلدان پلیمری است . این گلدانها به دلیل بدنه ی ضخیمی که دارند نمیتوانند باعث تهویه ی هوای خاک شوند و گیاهان خانواده ی کاکتوس و ساکولنت در این نوع گلدانها آسیب خواهند دید .

۱۴۰۴-۰۵-۲۳ ۲۲:۳۸:۰۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@