پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۵
سلام ، من تازگي گياه بابا ادم گرفتم ، يك برگش شروع به زرد شدن كرد تا جايي كه كامل خشك شد بعد اون برگ رو جدا كردم الان يك برگ تازه زده اما يكي ديگه از برگ هاش در حال زرد شدن هست و رنگ پريده شده ، يك برگ ديگه هم نوكش زرد و شفاف شده، چيكار بايد بكنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا یک عکس کامل از گیاه ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
محیط گیاه از نظر تهویه مناسب نیست . و نمیتواند نیاز گیاه را از این نظر تامین کند . بابا آدم گیاهی است که به محیطی پرنور با تهویه ی عالی نیاز دارد. زمانی که تهویه ی محیط مناسب نباشد یا نور برای گیاه کافی نباشد گیاه دچار مشکل و بیماری و برگها دچار آسیب میشوند. گلدان باید در کنار پنجره ی جنوبی بزرگ و بدون پرده قرار داشته باشد. و حداقل دو سوم از روز پنجره باز باشد تا هوای تازه به گیاه برسد. همچنین گلدان نباید در معرض جریان هوای کولر مخصوصا کولر گازی بصورت مستقیم قرار داشته باشد . آبیاری را نیز زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل سیراب کنید. به این نکته توجه داشته باشید که افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط میتواند باعث شیوع بیماری قارچی و پوسیدگی گیاه شود.
فاطمه
تعداد سوال: ۱
من بندرعباس زندگی میکنم ، تاثیری روی بدحالی گیاه داره ؟
کارشناس شماره ۱
از نظر دما چون گیاه در محیط داخل قرار دارد خیر . یعنی دمای محیط داخل تاثیری ندارد مگر اینکه گیاه روبروی کولر بصورت مستقیم قرار داشته باشد . این گیاه حداکثر دمایی که میتواند تحمل کند بین ۳۰ تا ۳۴ درجه است به شرطی که رطوبت رسانی و آبیاری به اندازه ی کافی و منظم انجام شود . معمولا وقتی گیاه در محیط داخل نگهداری میشود بعلت تهویه ی نامناسب و ناکافی بودن نور و افراط و تفریط در آبیاری دچار آسیب میشود .