پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زینب رضایی

تعداد سوال: ۱

لکه های قهوه ای برگ ها و ریختن برگ های بنسای ویژه

تعداد بازدید ۴۷

سلام بخاطر جابه جایی و عوض کردن خانه گل بنسای ام رو جلوی پنجره گذاشته بودم و اونجا دما بالا بود در تابستان و برگ ها شروع کرد به ریختن و الان خیلی بیحال و زشت به نظر میرسه

۱۴۰۴-۰۶-۰۸ ۱۶:۴۹:۳۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۶-۰۸ ۱۹:۳۸:۱۱

زینب رضایی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۲۰ ۲۲:۴۹:۳۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

برگهایی که لکه قهوه ای یا سیاه دارند را جدا کنید . باقی برگها را با اب تمیز نمایید . گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی و نور کافی و نسبتا زیاد قرار دهید اما مراقب باشید که نور مستقیم روی برگها یا بدنه ی گلدان نتابد . آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید . کمی سرشاخه ها را هرس کنید تا گیاه دوباره جوانه زایی کند . اگر شدت ریزش برگها زیاد است حتما گیاه را از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه را چک کنید زیرا ممکنست در اثر دمای بالا ، ریشه دچار آسیب شده باشد.

۱۴۰۴-۰۶-۲۱ ۲۲:۲۸:۱۴

زینب رضایی

من از زمانی که خریدم چهار ماهی میگذره ،اما هیچ کود یا سمی بهش نزدم .آیا آهن هم نیاز داره ؟! که بهش بدم .

۱۴۰۴-۰۶-۲۲ ۱۸:۵۶:۵۶

زینب رضایی

گل سانسورهای خورفه ای هم دارم و ریزش برگ خاش زیاده چیکار کنم ؟! لطفا کمکم کنید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۲۲ ۱۹:۰۴:۲۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@