پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

رضا نیازمندی

تعداد سوال: ۱

بی حالی برگ های آرالیا ویژه

تعداد بازدید ۵

سلام خسته نباشید من یک‌گیاه آرالیا دارم که چند مدت هست خیلی بی حاله من بهش قارچ کش و کود و اسیدهیومیک و هورمون مکمل رشد میدهم و بین هرکدام از این موارد آبیاری ساده انجام میدهم ولی خیلی خیلی گیاهم بی حاله و هفته ای یکبار آبیاری میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید موقعیتش کنار پنجره هست و سیستم گرمایش از کف داریم

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۸-۰۵ ۲۳:۱۳:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . استفاده ی بیش از حد از کودهای مختلف، سیستم گرمایش از کف و عدم تهویه ی مناسب محیط ، قرار دادن گلدان و گیاهی با این سایز در فضایی محدود و محصور شده با مبلمان و ابیاری نادرست از مهمترین عواملی هستند که باعث بیحالی و آسیب دیدن گیاه شده است. کوددهی را کاملا متوقف کنید. گلدان را به حمام برده و خاک را کامل آبشویی کنید . گلدان را بعد از آبشویی کامل ، به محیطی با نور ملایم و نسبتا خنک و با تهویه ی عالی منتقل کنید. آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را سیراب کنید. بین گلدان و کف زمین فاصله ایجاد کنید . در هر نوبت آبیاری چقدر اب در گلدان میریزید ؟ پنجره را چند ساعت در روز برای تعویض هوای محیط باز میگزارید ؟

۱۴۰۴-۰۸-۰۶ ۱۰:۱۵:۱۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@