پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مریم بیداری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۹۸
سلام، من یک گلدون اریکا سفارش دادم که به دلایلی برای اصلاح عودت دادم، اول نوک برخی از برگها زرد شده که دلیلش چیه و برای جلوگیری چه کار باید بکنم؟ قطر گلدون ۲۰ سانته در گلدان پلیمری ، من حجم آب را در هر نوبت آبیاری نمیدونم، مثلاً چند سی سی؟ و همراهش کود هم سفارش دادم، ولی نمیدونم کی باید بریزم؟ و اینکه روی کساقه ی پایینی گیاه دونه های سیاهی بود که در جواب سوال یکی از دوستان گفته بودین قارچه؟! من هنوز گیاه را بعد از اصلاح تحویل نگرفتم، اگر موضوعی هست لطفا بفرمایید تا با پشتیبانی هماهنگ کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . لطفا تصویر کامل گیاه را ارسال بفرمایید . آبیاری نادرست و نوسانات دمایی و قرار داشتن گیاه در محیطی نامناسب میتواند باعث خشکی نوک برگها و ایجاد لکه های قارچی روی ساقه شود . گیاهی که تازه خریداری شده تا چند ماه نیاز به کود ندارد . کوددهی این گیاه باید در فصل رشد انجام شود یعنی اوایل بهار تا حدودا اوایل پاییز ( در صورت نیاز) میتوانید گیاه را با کود کامل تغذیه کنید . پاییز و زمستان کوددهی را متوقف کنید . برای آبیاری اجازه دهید خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و به اندازهای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. برای ارسال و تحویل محصولات از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید تا راهنمایی تان کنند .