پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
علی دانش احمدی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۳۷
با سلام ، من 3 روزه گیاه بن سایمو خریدم و اینکه چون منزل ما نور گیر نیست با نو رهای رشد گیاه دارم سعی میکنم نیازشو براوورده کنم آیا تا دیر نشده روش کارم درسته یا دارم اشتباه میکنم ؟ ممنون طریقه آبیاری هم بفرمایید چند روز یکبار باشه و چه جور آبی
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. نیاز نوری هر گیاه ، متفاوت است . گیاهان رنگین برگ و گیاهانی که برگهای ضخیم یا برگهای بزرگ دارند به نور بیشتری نسبت به برخی گیاهان دیگر میباشد . بونسای فیکوس هم از گیاهانیست که به نور زیاد نیاز دارد . کمبود نور باعث ريزش برگها ، توقف یا کند شدن رشد گیاه، و ضعیف شدن گیاه میشود . برای آبیاری میتوانید از اب معمولی استفاده کنید. اگر املاح اب منطقه زیاد باشد روی خاک یا در دیواره ی گلدان املاح اب رسوب کرده و به مرور به گیاه اسیب میزند . برای آبیاری گیاهان ، "روز" تعیین نکنید . بهتر است ابیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و به اندازهای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود. محل نگهداری گلدان در کنار آشپزخانه و با فاصله ای نزدیک به دیوار اصلا مناسب نیست. همچنین فاصلهی بین گلدانها نیز بسیار کم است . این موارد باعث میشود تهویه ی بین گیاهان به خوبي انجام نشود و گیاه دچار بیماری شود . اگر با این میزان نور ، گیاه رشد کافی نداشت و یا دچار ریزش برگ شد بهتر است از نور پرژکتور آفتابی استفاده کنید.