پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ماتی چا

تعداد سوال: ۱

ریزش برگ ولکه های سیاه شفلرا ویژه

تعداد بازدید ۳۷

شفلرایی که یه هفته میش خریدم ریزش برگ ولکه های سیاه داره چه کارش کنم ونور خونمون کمه من گلهامو روزی ۲ تا ۳ ساعت میبرم پشت شیشه که نور بگیرن مجدد منتقلشون میکنم سر جاش ایا این کافی واسه تامین نورشون و ایا روی برگها ابپاشی انجام بد م؟ وچه کودی چند وقت در میون بدم ممنون از راهنماییتون

۱۴۰۴-۰۸-۲۱ ۱۳:۱۴:۴۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . شفلرا گیاهی است که به محیطی با نور بسیار زیاد و تهویه ی عالی نیاز دارد. تغییر و جابجایی مداوم گیاه باعث اسیب دیدن آن میشود . شفلرا بهتر است در بهار و تابستان در هوای ازاد قرار داشته باشد . اگر خاک گلدان مغذی باشد نیاز چندانی به کوددهی ندارد در غیر اینصورت میتوانید برای گیاه شفلرا از کود کامل ماهی یکبار از اوایل بهار تا اواخر تابستان یا اوایل پاییز ( بستگی به دمای هوای شهر و منطقه ای که زندگی میکنید دارد ) استفاده کنید . برای عبارپاشی اگر محیط خشک باشد نیاز به غبارپاشی دارد اما مراقب باشید که غبارپاشی را در زمانی که شدت نور زیاد است و یا دما پایین و محیط سرد است انجام ندهید . غبارپاشی در فصول گرم باید بیشتر انجام شود .

۱۴۰۴-۰۸-۲۱ ۱۶:۵۷:۲۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@