پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زینب حسینی

تعداد سوال: ۱

نقاط زرد کوچک فیکوس الاستیکا ویژه

تعداد بازدید ۳۲۷

سلام و وقتتون بخیر این گیاه رو من حدودا دو ماه پیش خریدم و یک هفته پیش گلدانش رو عوض کردم و اندکی ریشه هاش رو از خاک قبلی آزاد کردم ، الان که مشاهده میکنم برگ هاش کمی افتاده که به نظرم بخاطر تعویض خاک و گلدان منطقی هست ، ولی نقاط زرد یا سفید کوچک به اندازه نوک سوزن در نزدیک دو طرف حاشیه برگ وجود داره ، فقط یکی دو برگ ندارند. قبلا نبوده و اینجوری شده آیا کنه قرمز یا سفید هست و یا خاکش مشکل و انگل داره ممنون میشم جواب بدین🙏

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۸-۲۱ ۱۴:۳۹:۰۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکسی کامل از گیاه ارسال کنید . نحوه ی آبیاری به چه صورت است؟

۱۴۰۴-۰۸-۲۱ ۱۶:۵۹:۲۴

زینب حسینی

سلام بله ممنون هفته ای یکبار ، یه هفته قبل تعویض کود آمینواسید رقیق شده دادم ، جای جدید نور بیشتری از قبل داره و فیلتر شده هست ، قبلا ۲ تا برگ پایین ریخته بودن

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۸-۲۲ ۲۲:۰۵:۲۳

زینب حسینی

این عکس کامل هست قبل تعویض

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۸-۲۲ ۲۲:۰۶:۲۵

زینب حسینی

بله مثل اینکه نقاط سفید قبل تعویض بودند و من توجه نکردم؛دیروز برای ازبین بردن شپشک اردآلود،باپنبه آغشته به الکل ۵۰ درصد،تمام رو و پشت برگ هاوساقه هارا تمیز کردم و گیاهان دیگر رو ازش دور کردم که قرنطینه بشه الان برای نقاط سفید دیگر باید چه کار کنم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۸-۲۳ ۱۱:۰۶:۴۶

کارشناس شماره ۱

گاهی اوقات وقتی گیاهی را تازه خریداری میکنیم اثر کودها و سم ها که بصورت محلول پاشی روی برگها باقی مانده ، بصورت لکه هایی روی برگ مشاهده میشود که به مرور و گاهی در طی مدت زمان زیادی ، از بین میروند . که این لکه ها نگران کننده نمیباشد . اما اگر گیاه دچار آفاتی مانند شپشک ها و یا کنه ها باشد بهتر است یکبار گیاه را با سموم حشره کش و کنه کش سمپاشی کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. فیکوس ها گیاهانی هستند که به نور بسیار زیاد و تهویه ی عالی نیاز دارند . کمبود نور و تهویه ی نامناسب محیط میتواند باعث شیوع بیماری قارچی و ریزش برگها ی این گیاهان شود . برای بیحالی گیاه هم اگر خاک گلدان سبک باشد گیاه نمیتواند سیراب شود . و بهتر است برای آبیاری گلدان را بمدت نیم ساعت در ظرف آب قرار دهید به گونه ای که تا نیمی از گلدان داخل اب قرار داشته باشد تا ریشه سیراب شود . خاک گلدان باید بافتی متوسط داشته‌ باشد . اگر خاک گلدان خیلی سبک است در بهار انرا اصلاح کنید و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. به محیط نگهداری این گیاه بسیار دقت کنید زیرا اگر شرایط محیطی از نظر نور و تهویه برای این گیاه مناسب نباشد یا نتواند نیازهای گیاه را برطرف کند فورا دچار آسیب و لکه برگی و بیماری و ریزش برگها و ضعیف شدن گیاه میشود. و اگر نگهداری در چنین محیطی ادامه داشته باشد متاسفانه گیاه از بین خواهد رفت.

۱۴۰۴-۰۸-۲۳ ۱۸:۲۹:۱۸

زینب حسینی

ممنون پس این نقاط اثر گزش حشره نیستند؟ برگ های پایین گیاه ، در حال از دست دادند رنگ سبز هستند و از کنار رگبرگ ها کم کم دارند کمرنگ میشوند ، نمی دونم چرا داره زرد میشه برای آبیاری با سیخ چوبی ، یک سوم انتهای گلدان مرطوب است

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۸-۲۴ ۰۸:۴۴:۵۷

کارشناس شماره ۱

برگ بالایی در تصویر در حال جمع شدن است . این حالت میتواند هم بعلت وجود حشره و هم گرما و خشکی و کمبود رطوبت رخ دهد . زیر برگها را کاملا واررسی کنید اگر اثری از رد حشره یا مشاهده ی حشره یا تار یا حالت چسبناک مشاهده کردید گیاه افت دارد . کمرنگ شدن برگها و ریزش هم میتواند بعلت وجود افت باشد و هم کمبود نور و شرایط نامساعد محیطی. اگر اثری از افت در پشت برگها مشاهده کردید بهتر است یکبار گیاه را سمپاشی کنید. البته باید شرایط محیطی هم بهبود یابد در غیر اینصورت سمپاشی موثر نخواهد بود.

۱۴۰۴-۰۸-۲۴ ۱۳:۴۵:۵۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@